perjantai 8. tammikuuta 2010

Naisviha

Tiesin joidenkin huijaavan ( skannattu tussipiirros joskus 1970-luvun lopulta )

Kunnon kansalaisen on pakko erikoistua selkeän asiallisesta vierasvihasta, myös naisvihaan. Ainakin itse olen tästä eteenpäin myös naisvihainen, sillä on mahdoton ajatella miten maamme keskeinen elinkeino, joka on erilaisten asenteiden mittaaminen, tulisi toimeen ellei maassamme olisi kunnollista koemateriaalia erilaisten asenteiden luokittelemiseksi.

Myönnän nöyrästi, että näkemykseni "miehen työ on pellolla, naisen työ on kankaissa" on synkän vihamielinen ja asenteellinen ja lupaan käydä tarjoamassa itseni Kotkan poliisiasemalla kalibrointimateriaaliksi sen mittausmenetelmien herkkyyden kaikinpuoliseksi varmistamiseksi. Mieleeni ei edes tulisi vaatia tästä mitättömästä teosta sosialistisen työnsankarin arvoa, vaan myönnän täysin ja sumeilematta alhaisen rikollisuuteni, minkä toivon laskettavan hyödykseni lopullisessa tuomiossa.

P.S.

Kotkan läpitunkemattomana tihkuva vihan ilmapiiri oli liikaa jopa minulle. En kestänyt ajatusta tunkeutua siihen ja jäinkin iloisen porvarilliseen Karhulaan. Kirpeä, kaunis pakkassää siellä ja oli kiva nähdä hanget, korkeat nietokset myös markkinapaikalla. Ostin deuterokanoniset kirjat sisältävän Raamatun ja alkoholijuomia. On myönnettävä, että kiinnostukseni katoliseen uskoon johtuu vain siitä, että he eivät hyväksy naispappeja eivätkä juuri homojakaan, tai siis varsinkaan lesboja, mikä on itselleni tärkeää. Karhulan kaupallisen ilmapiirin elähdyttämänä maksoin kolmekymmentä euroa lisähintaa vain saadakseni Raamatun tummissa, arvokkaan miehekkäissä nahkakansissa naisellisen hippimäisten oranssikansien sijaan. Tunnustan tämän avoimesti, mitään salaamatta ja olen täysin valmis itsereflektoimaan sitä johtuiko tämä päätös tuosta itselleni ominaisesta, säälimättömästä naisvihasta, mutta samalla totean, että toki auliisti alistun myös yhteiskunnan ja Kotkan poliisilaitoksen ( ainoa puhdas paikka koko saastaisella saarella ) tuomioon sellaisena kuin se aikanaan julistetaan.

Takaisin Kouvolan tietä ajellessani soi radiosta Bruce Springsteenin laulu Hungry Heart. Se vei ajatukset jonnekin kauas talvisen Newarkin väkivaltaisille kaduille ja norsuihin keskellä laivan kantta. Nuo pelottavat, suuret, potentiaalisesti kaiken alleen tallovat nisäkkäät, joiden kontteihin oli vapisevin käsin asennettava lämmitystä pakkasta vastaan olivat aivan varmasti naaraita.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viha on tunne, joka pohjautuu aggressioon. Aggressio on vietti, jonka laukaisee tunne uhatuksi tulemisesta ja turvattomuudesta. Henkilökohtaisesti en ole koskaan kokenut vastakkaista sukupuolta uhkaavaksi, pikemminkin päin vastoin - hyvin houkuttelevaksi. Mutta kukin oman psyykeensä mukaan.

IDA kirjoitti...

Itse vihaan naisia. Naiset ovat vieraita joten vierasvihaisen on vihattava myös naisia, jos ollaan kylmän loogisia, kuten pitää olla.

Olen myös hyvin aggressiivinen vaikka olenkin evoluutiobiologian totuuksia opetellessani oppinut jotenkin hillitsemaan tätä viettiä. Se on kuitenkin vain pintaa ja räjähdys on vain ajan kysymys. On uskomattoman hienoa, että rakenteilla oleva ihanneyhteiskunta puuttuu tähän tiukasti ja ehkä itsekin lopulta pelastun sen kautta.

Sillä, vaikka olenkin täynnä vihaa, tunnen jossain syvällä sisimmässäni, että minun pitäisi perehtyä feministien sanoihin ymmärtäen heidän omia lähtökohtiaan ja kommentoida niitä vasta sitten ;)

Anonyymi kirjoitti...

No okei, jos sinä olet ksenofobi, minä olen sitten ksenofiili. Kaikki pitää laittaa heti suuhun, oli se sitten koiranjätöksiä tai pikkukiviä. Toivottavasti joku on huolehtinut, että rokotukset ovat ajan tasalla.

IDA kirjoitti...

"Toivottavasti joku on huolehtinut, että rokotukset ovat ajan tasalla.

Toivotaan. Itse en usko, että valtio voisi olla väärässä ja onhan valtio meidät rokottanut...jotkut puhuvat jotain muuta, mutta he ovat kerettiläisiä:

For Roissy, the hardness of his erection has the same metaphysical significance that the genome of the German race has for Nazis: it is the source and criterion of all value. Women that turn him on the most are the most valuable; women that turn him on, but not the most, are much less valuable. And women that don't turn him on are human garbage.

http://www.amnation.com/vfr/archives/015274.html

Anonyymi kirjoitti...

Viagran kautta syntyy rakkaus kaikkea elävää kohtaan?

IDA kirjoitti...

Jep. Uskon vakaasti, että Kotkan poliisilaitos ja tiede ( tieteellinen maailmankuva ) ratkaisevat tämän(kin) ongelman.