torstai 15. tammikuuta 2009

RKP, Keskusta, Vihreät ja Vasemmistoliitto

Kyseiset puolueet siis ainakin ovat varmoja ehdokkaita allekirjoittamaan Stefan Wallinin ideoiman typerän julistuksen mikäli siitä tulee todellisuutta. Nehän ovat viime aikoina - ja aiemminkin - olleet innokkaasti vastustamassa sanan- ja yhdistymisen vapautta.

Julistuksen taustalla on vain ja ainoastaan se, että maahanmuuttopolitiikan arvostelu avoimen, yhteiskunnallisessa keskustelun tasolla halutaan kieltää ja hallituksen politiikkaa hymistelevästä kaanonista tehdä ainoa sallittu tapa ilmaista asioita.

Stefan "Kendojanari" Wallin on tuon Helsingin Sanomien jutun mukaan huolissaan myös kuvasta, jonka ulkomaalaiset saavat maastamme. Voin vakuuttaa, että nykyiset poliitikot ovat sen jo pilanneet siinä määrin missä he siihen ovat pystyneet, eli aina milloin heitä ei ole jätetty täysin huomiotta, mitä onneksi tapahtuu kiitettävän usein, joten Wallinin huoli on täysin turha. Mikäli Perussuomalaiset, joita vastaan Wallinin esitys ja Vanhasen aiempi idioottimainen avautuminen on tehty, saisivat europarlamenttivaaleihin ehdokkaiksi vaikkapa Veltto Virtasen, Jussi Halla-ahon ja Freddy van Wonterghemin niin pelkästään tuolla kolmikolla olisi enemmän perinteistä, eurooppalaista oppineisuutta ja kielitaitoa, kuin muiden puolueiden ehdokkailla yhteensä.

Eli vedä Wallin nuuskaa huuleen vaan ja yritä taklata kovemmin, jospa vaikka vasemman pakin paikka jostain Gamlakarleby IFK:n ikämiehistä avautuisi.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Itserusketuskendoyanar

Pääsinpäs postaamaan tuon ja vielä aiheeseen löyhästi liittyen.

IDA kirjoitti...

JääkendonJanuksen kasvot.