maanantai 19. tammikuuta 2009

Halla-ahon uusin 2

Vielä ei sielu anna myöten tehdä Jussi Halla-aholle samanlaista tunnistetta kuin Athletic Clubille, mutta jatketaan tätä sarjaa kuitenkin, koska Jussi Halla-aho on taas kirjoittanut mielestäni merkittävästä aiheesta.

Tunnen itse viisi ihmistä, jotka ovat joutuneet tuollaisen Jussi Halla-ahon tekstissä kuvatun idioottimaisuuden kohteiksi. Ellei yhtä vanhan koulun kapinallista ;) lasketa, niin kaikki ovat varmasti porvarillisempia ja lainkuuliaisempia ihmisiä, kuin minä itse. Kaksi on joutunut typerien ja katkerien runkkarien nimettömien ilmiantojen takia omituiseen asemaan ja käräjäoikeuteen, ja kolme muuta saivat Matti "Viisas" Vanhasen mahtikäskyn vuoksi temppuilla aikansa ihmeellisen rikostutkinnan kanssa.

Toteankin siis vain lyhyesti: Suomen oikeuslaitos on tehnyt itsestään pellen.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tuota on Suomi vuonna 2009. En olisi vielä kymmenen vuotta sitten uskonut.

Tiedemies kirjoitti...

Rehellisesti sanoen, olen samaa mieltä, mitä tulee oikeuslaitokseen.

En arvosta niitä mielipiteitä, joita Halla-aho on esittänyt, mutta todellakin, tuon jutun lukemisen jälkeen tuli vähän epämukava olo.

Ymmärrän harmistuksen ViNaa kohtaan. Kyseinen ilmianto on häpeällinen. Minusta sen häpeällisyyteen ei sinänsä vaikuta, mikä lopputulos tästä "tutkinnasta" tulee, vaan se on tökerö joka tapauksessa.

En rehellisesti sanoen olisi uskonut, että homma menee näin pitkälle. Poliisin toiminta on tietysti sinänsä ymmärrettävää, koska kun rikosta on syytä epäillä, on se pakko tutkia. Ilmanin track-record on sen verran kehno, etten ihmettelisi, jos tästäkin syyte nousisi.

Kyllä, minuakin ottaa päähän tämä asia.