perjantai 9. tammikuuta 2009

En osaa kirjoittaa nimeä

Aamutelevisio/aamukahvi-sarjassa kerrottakoot, että Gideon, jonka sukunimeä en osaa kirjoittaa, kertoi kipa päässä sen totuuden, että politiikan ei pitäisi olla ammatti. Paavo Lipponen taas höpöttää sivistyspresidentistä ja vertaa heti perään presidenttiä Ruotsin kuninkaaseen, johon kansa voi samaistua, mikä myös on syy minkä vuoksi demariälymystön mielestä presidenttiä tarvitaan.

Tukisin Israelia, jos osaisin.

PS.

Aamutelevision jälkiviisaissa ihmetellään miksi keskustelu Israelin ja palestiinalaisten rähinästä kerää aina niin suuren palautteen. Syyksi veikattiin uskontoa. Se on varmaan yksi syistä, mutta heitän nopeasti oman ehdotukseni: Jos Suomessa järjestetään Israelia tukeva mielenosoitus se kerää välittömästi moninkertaisesti enemmän ihmisiä, kuin yksikään Hamasin puolesta järjestettävä (rauhan)mielenosoitus. Silti Hamasin puolesta järjestetyt mielenosoitukset ovat valtiovallan ja median erityisessä suosiossa. Tämä, tässä kuvainnollisesti kuvattu, ristiriita herättää palautevyöryn.

2 kommenttia:

Kännissä William K:ssa kirjoitti...

Mitä tulee koko Gazan asiaan, taidan olla ainoa puolueeton ihminen koko Suomessa. Myötätuntoni Israelia ja Hamasia, israelilaisia ja palestiinalaisa, juutalaisia ja muslimeja, sionisteja ja islamisteja kohtaan on numeraalistesti ilmaistuna pyöreä nolla.

IDA kirjoitti...

Pitäisi varmaan itsekin joskus käydä William K:ssa.