sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Atletic Club - Espanyol

Tänään kotiottelu Barcelonan espanjalaisjoukkuetta vastaan. En usko, että Espanyol pystyy edes kunnolliseen vastukseen. Ottelu alkaa kello 18:00 Suomen aikaa. Veikkaus: 3 - 1.

Streamitilanne vaikuttaa aivan lupaavalta.

Atletic Clubin otteluun "määräämät" pelaajat:

Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, Llorente, Yeste, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez, Etxeita and Balenziaga.

Llorente.

No niin koko streameja tarjoileva sivusto meni sitten nurin.

Kohtuu hyvä streami kuitenkin löytyi. Athletic voisi hyvin johtaa jo 2 - 0, mutta 36 minuutin kohdalla Espanyol teki vähintäänkin puolittain säkällä 0 - 1.

Puoliaikatulos: Athletic Club 0 - Espanyol 1.

Erän lopussa oli pari huolestuttavaa mokaa ja hyytymistä. Muuten vaikuttaa olevan täysin voitettavissa tämä peli. Pitäisi vaan tehdä paikoista, joita kiitettävään tahtiin on tullut, maaleja.

Ikävällä tavalla Espanyolilla oli hyvä ote toisen puoliajan alussa. 62 minuutin paikkeilla Ion Velez vaihtoon ja Toquero tilalle. Hieman aikaisemmin Yeste vaihdettiin Etxeberriaan. Maaleja siis.

Orbaiz loukkaantui, Gurpegi tilalle. Reilut kymmenen minuuttia vielä aikaa tehdä niitä maaleja.

Tulihan se lopulta sieltä Iraolan upeahko saksipotku maaliin.

Neljä minuuttia lisäaikaa.

Lopputulos: Athletic Club 1 - Espanyol 1.

Tähän kai sitten joku lattea fraasi, että parempi tasapeli kuitenkin kuin tappio. Ja, että tällaiset kotipelit pitäisi kyllä voittaa.

Ensi viikolla on Cup-ottelu Osasunaa vastaan torstaina. Ja sunnuntaina taas liigapeli Madridissa paikallista Atleticoa vastaan. Sarjataulukko taas iltapelin jälkeen tai huomenissa.