keskiviikko 29. elokuuta 2007

Urbaani syke

Elleivät kauppojen myyjät pääsääntöisesti olisi viehättäviä naisia vetäisin muitta mutkitta kuonoon seuraavaa, joka kyselee "Oliko S ( K ) - etukorttia?". Jos nimittäin olisi niin iskisin sen halutessani tiskiin ihan omatoimisesti. Muutenkin on sillä tavalla energinen olo, että tekisi mieli syöksyä kylvämään napalmia kansainvälisen satamakaupungin sykkivään yöhön ja räjähtää inhimillisenä atomipommina vaikkapa toriparkissa.

En kuitenkaan tee niin, vaan rupean kiltisti pohtimaan miksi oikeastaan olen luterilainen konservatiivi. Se on aihe johon varmasti myöhemmin palaan.

6 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Veli, ymmärrän.

Kekke kirjoitti...

Seeeeeek ´n´ destroy!

Eli taidan tietää tunteen.

H-Moilanen kirjoitti...

The Passanger toimii paremmin. Ainakin se toimi Tampereella Doriksessa.

http://www.youtube.com/watch?v=y4hPnZUMBwA

IDA kirjoitti...

"The Passanger toimii paremmin"

Ehkä se on vähän tyylikkäämpi. Itselleni Raw Power on kuitenkin nimenomaan yksi kaikkien aikojen rocklevyjä.

Kuulin sen ihan penskana. Se oli outo. Miksattu jotenkin niin, että kuului pelkkää etäistä kuminaa ja laulua. Sitten kun väänsi diskantit ja volyymin täysille niin johan lähti. James Williamsonin kitarointi sillä levyllä on aika mieletöntä.

lot kirjoitti...

Seuraa aiheeseen liittyvä vitsi:

Myyjä: "Onko S-korttia"

Sinä: "Ei, ajan Opelilla".

Hah.

Sitten vielä: mielestäni kyseisen es-kortin kysyminen usein unohtuu, jos kyse on alle kympin ostoksesta. Kokeile, voit yllättyä.

IDA kirjoitti...

"mielestäni kyseisen es-kortin kysyminen usein unohtuu, jos kyse on alle kympin ostoksesta. Kokeile, voit yllättyä."

Kyllä ne täälläpäin kysyy sitä lähes aina. En tiedä onko kyseessä joku kampanja, joka on käynnissä juuri niissä kaupoissa, joissa käyn.

Itse olen joskus jotenkin laskenutkin, että tuollaisen kortin käyttäminen on liberaalin markkinatalouden puitteissa väärin, mutta en enää muista miten. Olen kuitenkin niin moraalinen, että uskon hierarkiaan biologi, kemisti, fyysikko, Jumala, matemaatikko, enkä uskalla nousta mitään sellaista vastaan mikä on laskettu ;)