lauantai 25. elokuuta 2007

Ulkomaalaistaja

Väkivallalla uhkaaminen, nimittely, syrjintä, ulkomaalaistaminen - tätä kaikkea on avoin rasismi

Toteaa Marjo Kaartinen Uutispäivä Demarissa. Artikkeli on muutenkin niin sanotusti kovaa kamaa. Tuon ja monen muun jutun perusteella väittäisin, että mokuttajan psykologisen profiloinnin voisi tiivistää näin: Tyyppi, joka on niin täynnä itseään, että hänen mielestään kaiken erilaisen täytyy automaattisesti olla alempiarvoista. Torjuvana reaktiona sitten kielletään minkään olevan erilaista.

Poropoliisin kautta löytyi napakka ja asiallinen ohjekirja, joka kertoo aika paljon oleellisia asioita teatteripuheen takaa. Kun idiootti dekonstruoi toiseutta, niin insinööri vain kertoo sen totuuden, että sukkapuikkoa ei kannata työntää pistorasiaan. Ehkä olisi parempi, jos insinöörit hoitaisivat myös politiikan.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tämä seuraava lause paljastaa, että vasemmistolaisuus on pohjimmiltaan uskonnollinen liike ja jonkinlaista perverssiä jumalatonta kristillisyyttä.

"- Piilorasismi on miltei hankalampaa kuin avoin rasismi, sillä se elää meissä jokaisessa. Olemme kasvaneet rasismiin lapsesta saakka. Tiedostamalla omat rasistiset ajatuksemme voimme kuitenkin purkaa ennakkoluulojamme. "

Rasismi on syntiä. Me vapaudumme synnistä tiedostamalla oman rasistisuutemme ja purkamalla omat ennakkoluulomme. Tunnistaako kukaan yhtäläiset piirteet kristinuskon syntikäsitteen ja syntien tunnustamisen välillä?

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvä huomio, vasarahammer! En muista aiemmin nähneeni noin suoraan sanottuna tuota uskontunnustusta, mutta onhan näissä vihreissä ja punaisissa juuri tuo sama sosialistinen henki, jonka mukaan omaa elintasoa saa ylläpitää varastamalla muilta. Siinä varmaan linkki, miksi sossut rakastaa palestiinalaisia (ja muita arabeja), kun ne on aina valmiita ryöstää juutalaisilta todelliseen kansallissosialistiseen tyyliin.

Dr. Doctor kirjoitti...

Catch 22.

Vain tunnustamalla olevansa rasisti- voi parantua rasismista.

Koska harva suomalainen tunnustaa olevansa rasisti- Suomessa on valtasti piilorasismia.

Dr. Doctor kirjoitti...

"Ehkä olisi parempi, jos insinöörit hoitaisivat myös politiikan."

Lot kelpaisi minulle ; )

IDA kirjoitti...

Minullekin kelpaisi lot. Pakotetaan se valtaan?

Periaatteessahan kaikissa tulevaisuuteen tähtäävissä ideologioissa on joku uskonnollinen juonne. Vasemmisto on ehkä fundamentaalisempi kuin muut, koska se kieltää liikkeen uskonnollisen luonteen kokonaan.

"vain tunnustamalla olevansa uskovainen, voi parantua fundamentalismista" ;)