lauantai 8. syyskuuta 2012

KaupunkilaiseliittiAamulehtiä lukiessani huomasin, että perussuomalaisiin on halla-aholaisten, vanhavennamolaisten, falangistien, lähiöiden rehtien miesten jne..jne. lisäksi muodostunut ryhmänä - joka sekin muiden mukana todennäköisesti hajottaa puolueen - myös kaupunkilaiseliitti. Tässä ei ole mitään pahaa, sillä niin kaupunkilaisia, kuin eliittiäkin tarvitaan, miksei siis myös kaupunkilaiseliittiä.

Pieni epäsuhta määrittelyssä kuitenkin vaikuttaa olevan: kun perussuomalaisissa oululaiset tai askolalaiset liitetään kaupunkilaiseliittiin, niin muissa puolueissa he taas ovat maakuntien miehiä tai naisia. No, ehkä tämänkin vain todistaa siitä, että perussuomalainen Suomi todella olisi erilainen, eikä rämpisi siinä samassa näköalattomuuden suossa missä tämä nykyinen. Siellä kylät olisivat kyliä, kunnat kuntia, kauppalat kauppaloita ja kaupungit kaupunkeja, eikä kenenkään tarvitsi miettiä miten nimitellä sellaisia ihmisiä, jotka tulevat juuri uudelleen rajatuilta ja uudelleennimetyiltä, harmaan peroonattomilta seutukunnilta tai metropolialueilta.

Kannattaa siis kunnallisvaaleissa äänestää perussuomalaisia, ihan sama äänestääkö falangisteja, vanhavennamolaisia vai kaupunkilaiseliittiä, kunhan äänestää perusuomalaisia, jos haluaa kulttuurillisesti värikkäämmän, mukavamman ja valoisamman Suomen.

Täältä tähän.

2 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Epäilen, että persut eivät hyvällä tahdollakaan edusta eliittiä.
Hyvä niin.

Suomen puolueista eliittipuolue on vain RKP ja jossain määrin kokoomus ja vihreät .
Muut ovat tavallisten pulliaisten puolueita.

IDA kirjoitti...

No, ehkä tuon nimityksen keksineet tarkoittivat kulttuurillista ja älyllistä eliittiä. Eivät niinkään taloudellista :) Mistä miä sen tietäisin? Minulle sopii hyvin sekin, että ollaan tavallisia pulliaisia.

Ja onhan PS Suomessa ollut ainoa puolue, joka on osannut aina hyvässä etuajassa kertoa mitä tulee tapahtumaan. Muut puolueet taitavat olla puhtaasti reaktionäärisiä?