torstai 27. syyskuuta 2012

I drink alone...

... ja sateen sattuessa tietenkin myös työaikana.

Varsin hyvä teksti yllättävän hyvältä sivustolta tuo. Tutustuin tuohon sivustoon jo joskus aiemmin luettuani siellä olleen hyvän artikkelin, mutta koska oma tapani johtaa on tyypillisesti kiinalainen, eli vältän kaikkea johtamista viimeiseen saakka, ajattelin sen itselleni turhaksi luettavaksi. Sitä paitsi oma aikamme on niin radoiltaan nyrjähtänyt, että sana hyvejohtajuus toi mieleen jonkinlaisen sarasvuolaisen menestyssaarnaamisen. Se on kuitenkin ajan vika. Sivusto nimittäin vaikuttaa sisältävän toinen toistaan parempia artikkeleja.

Samaan syssyyn voisi mainostaa myös toista sivustoa:

Sarastus lehti

Se sisältää myös yhden oma juttuni, mutta koska se on ajalta, jolloin en vielä ollut alkanut kunnolla kouluttautua edes hyveellisyyden keskeisimpiin perusteisiin sanoudun siitä luonnollisesti täysin irti. Kunhan vaalihässäkät on hoidettu yritän kirjoittaa sinne vielä jotain asiallisen kohtuullista.

Loppuun vielä lainaus tuosta artikkelista: Se ei ole hyvä syy siitä yksinkertaisesta syystä, ettei se ole totta. Ja mikään, mikä ei ole totta, ei voi olla hyvä toimintaperuste yhtään millekään. Tämä olisi hyvä muistaa laajemminkin ja kaikissa yhteyksissä.

2 kommenttia:

Tupakkamies kirjoitti...

Sarastus on hyvä lisä lukulistalle. Erityisesti Jarkko Pesosen jutut lämmittävät mieltä. Jatkakaa samalla hyvällä tavalla.

Hyvejohtajuus on muuten hyvä sivusto. Minullakin tuon lukeminen on silti jäänyt aika vähälle. Pitänee tsempata kun sinne kirjoittelee sentään joku äärilibertaari ja äärikatolinen, kuten eräs sekoomuslainen usarissa julisti.

IDA kirjoitti...

Mikähän mahtaa olla äärikatolinen? Ääriuniversalisti? :D