maanantai 17. syyskuuta 2012

AlkulukuNäillä näkymin Kotkan PS asettaa 41 ehdokasta. Se on oikeastaan optimaalisin alkuluku välillä 1 - 75 millä määrillä ehdokkaita Kotkassa voi asettaa. Itse Pythagoras on siis jo ennustanut voittomme. Huominen toki voi vielä tuhota tämän matemaattisen kauneuden, mutta emme piittaa siitä, vaan otamme huolettomina sälleinä myös lisää ehdokkaita ilolla vastaan.

Sikäli mikäli Kotkan ehdokaslistasta voi tehdä pidemmälle meneviä johtopäätöksiä, niin voisi väittää, että perussuomalainen aatemaailma on valtavirtaistumassa ja puolue on saavuttamassa vakiintuneen aseman suomalaisessa politiikassa. Suhdanteet toki vaihtelevat, mutta jokaisen realistin olisi ehkä jo aika myöntää, että PS ei tule hajoamaan samalla tavalla kuin SMP aikoinaan, vaan siitä tulee vaikuttava voima suomalaiseen politiikkaan. Tietyllä tavalla se tulee merkitsemään sopeutumista ja ehkä laimentumistakin, mutta uskonpa, että pidämme periaatteemme silti kirkkaina. Tässä on kyse demokratiasta. Me haluamme, että ihmisten ja täysivaltaisten kansalaisten ääni kuuluu päätöksenteossa.

Kotkan PS:n vaaliohjelma löytyy täältä:

Kotkan Perussuomalaiset.

Se ei ole ehdokkaita sitova, vaan tarkoitettu lähinnä tukemaan ehdokkaiden omia ideoita. Sulkeudumme siis suosioonne.

12 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Kotkassa on 55.000 asukasta joista noin 45.000 on äänioikeutettuja. Jos PS saa Kotkassa 30% äänistä, niin se tekee 13.700 ääntä. Se jaettuna 41 ehdokkaalle tekee 334 ääntä.

Mistä muuten johtuu, että heti kun joku ulkomaalainen muuttaa Suomeen ns. pysyvästi hän saa äänestää kunnallisvaaleissa (inhoan sanaa kuntavaalit). Minkä takia me kesämökkiläiset emme saa äänestää kesämökkikaupungissamme? Kerroppa se!

Kumitonttu kirjoitti...

Ainiin sviddu. Äänestysprosentti on vain 66, joten leikataan kolmasosa pois: keskimäärin PS ehdokas saa 222 ääntä. Sekin on mukavasti alkuluku. Siitä on hyvä alkaa.

Kumitonttu kirjoitti...

No niin, minä taas täällä ehtoota.

Lukaisin tuon vaaliohjelmanne. Se on oikeasti helvetin hyvä. Siinä esitetään arvot ja todetaan implisiittisesti että ne jotka eivät samoja arvoja jaa äänestävät sitten jotain toista puoluetta. Aivan loistavaa!

Kumitonttu kirjoitti...

Et usko - minä taas täällä!

Miksi puolueen blogrollista puuttuu hatapaidenkalinaa?

Tomi kirjoitti...

Ja tulee niin pahasti pataan, että tukka lähtee.

Kuitenkin kotkalaiset sivistyneinä duunareina eivät alennu persuja äänestämään.

Tomi kirjoitti...

Kumis 222 ei ole alkuluku. Parillisena se on jaollinen kahdella, lisäksi se on jaollinen kolmella samalla se on jaollinen kuudella ja myös 111, ja jatketaan vielä se on jaollinen myös 74 ja 37.

Kumitonttu kirjoitti...

Rakas Tomi - viittasin siihen, että se on hyvä alku.

Tomi kirjoitti...

Jaa, otin se kirjaimellisesti.
Luvun 222 alkulukuhajotelma on 2*3*37

Tomi kirjoitti...

Tuo kristillissosialismi voi ajaa äänestäjiä pois. Mamukriittisissä ja isänmaallisissa on paljon ateisteja. Ja sosialismi sanana pelottaa monia varsinkin, niitä jotka suhtautuivat itäblokkiin hyvin kriittisesti.

Kumitonttu kirjoitti...

Kotkan Perussuomalaiset kirjoittaa: Kristillissosiaalisuus

Tomi kirjoittaa: Tuo kristillissosialismi voi ajaa äänestäjiä pois

Sie näät sitä sosialismin pirua niij joka paikassa että kymiläisittäin vois joku sanoo et ota löysin rantein.

Tomi kirjoitti...

Lukihäriö paholainen pääs iskemään.
Itse olisin kannattanut kristillisosalismia (tosin ilman kristillisyyttä).

IDA kirjoitti...

Kristillissosiaalisuus on puolueen ohjelmassa. Selitämme vain tietokirjanomaisesti mitä se on. Sosialismiahan se ei todellakaan ole. Se ei myöskään vaadi kristinuskon tunnustamista.