tiistai 14. elokuuta 2012

Poroporvarit. Vasen, oikea.Muutama päivä sitten tuli huomioitua, kuinka demari väitti, että saadessaan kulttuuriministerin paikan lisäisivät perussuomalaiset niin sanottujen isänmaallisten laulamista peruskouluissa. Koska hallituspolitiikka maassamme yleensä seurailee fiktiota, niin demareiden rakkaan hallituskumppanin kokoomuksen edustaja ehti lähes välittömästi tekemään moisen ehdotuksen.

Myönnetään, että Mikko Ellilä on turhankin suorasanainen ja ärhäkkä, mutta onhan tämä asia pitkälle juuri näin.

Tampereen pormestari on juntti.

Itsekin osaisin impivaaralaisena perussuomalaisena tuon alun hoilata saksaksi, vaikka saksani onkin havinaisen lyhyt ellei olematon. Kyseessä on varsin hyvä musiikki, eikä ole mikään ihme, että Tampereen pormestari on siitä innostunut, jos ja ilmeisesti kun, on sivistyspuolueen edustajana kuullut sen ensimmäistä kertaa. Eli siinä mielessä pisteet puhtaasti pormestarille. Joka tapauksessa tämä taas omalta osaltaan todistaa, että kulttuuri-ihmisten kannattaa katsoa ketä äänestää. Me Kymen Perussuomalaiset tulemme omalta osaltamme pitämään huolen siitä, että Kymi Sinfonietan viulut pysyvät vireessä ainakin olosuhteiden ja mahdollisuuksien puolesta. Nykyään ilmeisesti ainoan suomalaisen sivistyspuolueen piirijärjestönä katsomme sen velvollisuudeksemme eurooppalaista sivistystä kohtaan.  :)

Peruskoululaisten ei tätä laulua tarvitse laulaa. Se menee aika helposti piloillekin ja vaatii helppoudestaan huolimatta vähän taitavampaa otetta.


4 kommenttia:

Matias F. kirjoitti...

Schillerin "Oodia ilolle" ei pitäisi laulaa, koska sanat ovat arveluttavat, puhutaan kaikkien ihmisten subjektiiviseen tunteeseen perustuvasta veljeydestä. Itse jouduin laulamaan "Toivotaan, toivotaan", jonka sanoma taisi olla syyllistää niitä joilla on. Sisällöltään oli lähes yhtä paha kuin "Imagine". Ja kaikkihan me tiedämme, minkälaiseen okkultismiin se laulu kannustaa:
http://www.youtube.com/watch?v=IgPRI6-8Efw

IDA kirjoitti...

Juuri näin.

Viimeistään lapsikuoro ulvomassa Imaginea sai toivomaan, että Euroopassa ei enää koskaan järjestettäisi olympialaisia.

Tomi kirjoitti...

Mutta jokaisen peruskoululaisen olisi osattava tämä kappale
http://www.youtube.com/watch?v=U0kJHQpvgB8

IDA kirjoitti...

Rento ja hauska kappale, mutta en näe mitään syytä opettaa sitä kaikille peruskoululaisille. Eikö heille olisi parempi opettaa vallalla olevaa demarimeinikiä:

http://www.youtube.com/watch?v=ifgHHhw_6g8

Ettei se sitten herkkien vuosien tulessa yllätä täysin?