sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Dokumentti

Jussi Halla-aho: Katsaus julkilausuman kirvoittamiin kommentteihin.

Koen itseni nyt syrjityksi, koska ontologista huomiotani irtisanoutumisen yleisestä pahuudesta ei ole huomioitu. Aion marssia rantsuun ja, mikäli sopimukseen ei päästä, saatan käydä jopa uimassa, siis ihan alasti!!1

Kannattaa lukea tuo teksti ihan alusta loppuun. Siinä on nyt väännetty rautalangasta mistä on kysymys ja siihen on hyvin vaikea väittää mitään vastaan, koska se on täysin oikeassa.

3 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Hyvä kirjoitus Halla-aholta, ehkä paras. Ihmetyttää, että proffat ja toimittajat eivät itse ymmärrä, kuinka kusessa ovat. Ilmeisesti hinku julkisuuteen on niin kova, että puheet on samaa tasoa kuin BB-talon asukeilla.

Vasarahammer kirjoitti...

Ei nämä päivystävät dosentit ole tottuneet perustelemaan näkemyksiään vaan lukemaan niitä annettuna totuutena norsunluutornista.

Jotkut heistä olettavat, että professorin status riittää takaamaan väitteiden oikeellisuuden. Näin ainakin Tuomas Ojanen tuntuu ajattelevan.

IDA kirjoitti...

No. Tiedetään ainakin, että nämä dosentit eivät vastusta syrjintää sinänsä. Pitäisi vain syrjiä oikein, niin myös raaka rotusortokin käy.

Eniten ehkä huvittaa tohtoritason huomio, että vähemmistö ei koskaan ole sortanut enemmistöä mihin voisi todeta, että no voihan vapaus, veljeys ja tasa-arvo sentään. Ja sitten se, että PS:n ryhmä ei muka olisi ymmärtänyt mitä on kirjoittanut.

En ole itse oikeastaan, koska tiedän tuonkin julkilausuman olevan täysin vilpitön, koskaan tajunnut kuinka synkkää ja laajaa tuo Jussi Halla-ahon vihaaminen on. Jussille kestämisiä. Eivät nuo typerykset voi olla oikeassa vaikka niitä olisi kuinka monta.