maanantai 4. huhtikuuta 2011

Törkyä, pohjasakkaa ja pimeyden ruhtinaita.
Mikäs tässä, ollaan vaan, kun Höblan toimittajat kerran niin kirjoittaa. Ihan mukavaa ja leppoisaahan tämä on. Ikävää sinänsä, että Mogenport ei enää ole kunnolla ruotsinkielinen, mutta en katso olevani ollenkaan vastuussa Hufvudstadbladetin ja RKP:n suomenruotsalaisuudelle tuhoisasta politiikasta, joten en jaksa siitä pulttiakaan ottaa.

Perussuomalaisten ohjelma on antiliberaali, maahanmuuttajakriittinen ja ruotsivihamielinen. Suomen pitäisi tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa ja saada säästöjä lopettamalla ruotsin opetus kouluissa. Sen lisäksi puolueella on useita vaatimuksia täysin epärealistisista naurettaviin.
...
Perussuomalaisissa on henkilöitä, jotka vaikuttavat varsinaisilta pimeyden ruhtinailta. Päätekijä on kansanedustajaehdokas Jussi Halla-aho, bloggaaja, joka muotoilee korostetun rasistisia mielipiteitään netissä. Puolueen puheenjohtaja Timo Soini sen sijaan on rehevä hahmo, joka selvästä arvokonservatiivisuudestaan huolimatta vetää tiukkaa linjaa muukalaisvihan suhteen. Ongelmana on se, että hänen henkilökohtainen linjauksensa ei koske muuta puoluetta.
...
En väitä, etteikö Suomessa olisi rasismia ja ruotsivihaa. Kyllä on. Mutta edelleen suurimmalla osalla suomalaisista äänestäjistä on maltillinen asenne näihin kysymyksiin. Siksi tuntuu pahalta, että yksi puolue saa nostettua esiin niin paljon törkyä ja pohjasakkaa, ja olen pettynyt, että puoluejohtaja, jolla itsellään on maltilliset mielipiteet, pesee kätensä näistä kysymyksistä.

Käännos Roope. Alkuperäinen kirjoitus.


Eipä tuo kai mitään kommentteja ansaitse. Sen sijaan, että katsoisi mitä he sanovat kannattaa tarkailla heidän tekojaan, niin ovat Konfutsen ohella sanoneet muutkin muinaiset viisaat miehet. Vaalikampanjoissa tuokin korostuu ja nyt onkin helppo havaita ketkä oikein käyvät likaista kampanjaa. 

Ei kommentteja: