tiistai 19. huhtikuuta 2011

Globalisaatio

Ulkoministeriö tiedottaa kansainväliselle medialle.

:)

Tulevan hallituksen uusille ministereille tuo on varmasti helpottavaa, koska ainakaan ulkoministeriössä ei varsinaisesti tarvitse osata mitään, vaan voi vain ladella mielipiteitään laveasti kansainväliselle medialle.

Kunnioitettu brandityöryhmä varmaan miettii miksi se ei antanut ulkoministeriön tiedottajille tehtäväksi ilmestyä kansainvälisiin lehdistötilaisuuksiin joulupukiksi pukeutuneena hokien: "Ho! Ho! Ho!" ja muutaman paketin yleisölle heitellen. Ja sitten poistua säädyllisen vikkelästi paikalta.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tiedätkö, mistä tietää pääsiäisen lähestyvän?

Lauri Gröhn kirjoittaa kristinuskoa halventavan artikkelin.

Kaikesta huolimatta hyvää pääsiäistä.

Vasarahammer kirjoitti...

Varsinaiseen asiaan liittyen tässä Tundra Tabloidsin kirjoitus:

Minority leftist professor bad mouths True Finns to the international media

IDA kirjoitti...

Sama tyyppi on kysellyt tuota samaa kysymystä ympäri suomenkielistä verkkoa jo vuosia. Ostaisi vaikka kirjoja ja lukisi.

Noin yleisesti tietysti odottaisi, että Euroopan nerokkaimmilla tieteellistä maailmankuvaa edustavilla ajattelijoilla olisi edes sen verran yleissivistystä, että tietäisivät luterilaisilla olevan ihan samat uskontunnustukset kuin muillakin kirkoilla. Mutta kun on lusikalla annettu niin ei voi kai kauhalla vaatia. Meiltähän puuttuu sivistysyliopisto nykyään, mihin hallitus voisi oikeastaan kiinnittää huomiota.