torstai 6. elokuuta 2009

Poppia ikä kaikki

Kun katselee tätä videota, tulee väistämättä mieleen, että lopussa ihan pakosta hyppää esille joku amerikkojen Kari Salmelainen todeten pirteästi: "Ja nyt kun kilpailijat on esitelty, voimme aloittaa tämäniltaisen Napakympin".

Rupean lopullisesti humanistiksi*. Onhan nää jo nähty :)

* Siis siinä aidon hörhössä mielessä mitä termillä vanhoina hyvinä aikoina tarkoitettiin. Tieteelliseksi humanistiksi ei tietenkään kukaan viitsi, sillä sehän olisi pelkästään resurssien tuhlausta.

5 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Onneksi minäkin olen oppinut jotakin FutisForumilta. Jaksoin katsoa linkitettyä videota vähän alusta, ilman ääntä tietenkin.

IDA kirjoitti...

Ihan hyvä ratkaisu. Alku tosiaan kertoo kaiken oleellisen.

Omaan päähäni on takertunut sellainen meemi ( itsenäinen, itsekäs kopioituja jonka kopioituminen on luonut kulttuurina tunnetun, itsenäisenä elävän rinnakkaistodellisuuden ), joka silloin, kun haluan nauttia täydellisestä poshlostista pakottaa laittamaan tuollaisen alun kohdatessani äänen päälle ja katsomaan loppuun asti, jos taas en halua niin meemi pakottaa tekemään juuri noin kuten kuvailit.

Se onko tuo haluaminen omasta vapaasta tahdosta kiinni on vielä vähän auki, mutta eiköhän sekin tässä selviä :)

Vasarahammer kirjoitti...

Olen muuten lukenut Leo Straniuksen US-blogista jo kaksi artikkelia ihan kokonaan. Verisuonet eivät pullistuneet päässä enkä tarvinnut sydänlääkitystä, mikä kertoo sietokyvyn parantumisesta.

IDA kirjoitti...

Kokonaan uusi tuttavuua. En tiedä jaksanko venyttää. Ilmastonmuutos on hankala keskustelunaihe, enkä todellakaan jaksa hankkia, tai en varmaan olisi edes kyvykäs hankkimaan, sellaista tietopohjaa, että asiaan voisi sanoa jotain.

Tosin epäilen vähän alusta lukemalla, että tuolla hemmollakaan sitä asiantuntemusta ei alkuunkaan ole.

Oma näkemykseni on, että vaikka ihmiskunta yksissä tuumin päättäisi, että nyt tehdään kaikki mahdollinen elämän tuhoamiseksi maapallolta ei ihmiskunta onnistuisi tuhoamaan kuin korkeintaan itsensä, jos sitäkään.

Vasarahammer kirjoitti...

Stranius ei niissä kahdessa kirjoituksessa maininnut ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta lainkaan.

Hiroshimaa muisteli ja yritti käyttää kömpelösti sitä pasifismin pulustuksena. Ei onnistunut edes ärsyttämään.