lauantai 8. elokuuta 2009

Hiipivä rappio


Eli jälleen uudet, typerät mainospaidat. Eivätkö tyylikkyys, arvokkuus ja muoti merkitse enää mitään?

Muuten näyttää hyvältä. Joukkueessa ovat mukana "vanhat" runkopelaajat ja uusia on otettu näköjään lähinnä hyökkäykseen. Noilla mennään liigassa pitkälle tänä vuonna. Sanokaa minun sanoneen. Etxeberriakin on vielä mukana joukkueessa. En kyllä tiedä pelaako ilmaiseksi.

Sarja alkaa vasta kuun viimeisenä päivänä, mutta sitä ennen ovat UEFA-pelit norjalaista Tromsö: ta ( Tromssa ) vastaan 20 ja 27 päivä. Kveenit valitettavasti kaatuvat aika helposti nyt. Supercup pelejä Barcelonaa vastaan tuskin kannattaa laskea sen enempää kuin ystävyysottelua Sportingia vastaan, mutta nekin kyllä ennen liigan alkua pelataan.

Kohti voittoja, taas kerran.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Jos rappiolle antauduttaisiin kokonaan, väitän, että Bilbaosta ponnistettaisiin sämppions-liigaan harva se kausi.

On silti hyvä kysyä, onko perinteiden uhraaminen sen arvoista.

Mainospaidat ovat tosin vielä pientä rappiota.

IDA kirjoitti...

Tuo on totta. Tuohon joukkueeseen ei montaa rahanahnetta palkkapeluria maailmalta tarvittaisi, kun se jo pelaisi mestaruudesta.

Mutta huomattavasti parempi näin. Seura järjesti putoamisuhka-aikoina kyselyn kumpi jäsenille ja kannattajille sopisi paremmin: se, että otettaisiin "ulkopuolisia" pelaajia vai tippuminen kakkoseen nykyisellä pelaajapolitiikalla. Jälkimmäinen voitti melko selkeästi.

Täytyy vain toivoa, että saataisiin kansainvälisiä rajoituksia siihen kuinka paljon muita kuin omia kasvatteja joukkueissa saa olla. Käsittääkseni hyvin monet seuratkin sitä toivovat.