lauantai 2. kesäkuuta 2007

ja uutisten jälkeen suoraan...

...kisastudioon:

Sveitsin ja Itävallan alpit ovat kaukana.

- Mitä nyt olisi tehtävä, herra Pöllöliiton puheenjohtaja?
- No, jos ajattelisimme suomalaista jalkapalloa ja sen menestystä niin palkkaisimme maajoukkueen valmentajiksi luonnollisesti parasta suomalaista jalkapalloasiantuntemusta. Kolmikko Kuusela, Rautiainen, Hyppönen olisi erittäin hyvä ryhmä.
- Miksi ette palkkaa?
- Koska emme ajattele suomalaista jalkapalloa vaan Pöllöliiton taloutta, jossa rahan kierrättäminen ei oikein kestä rehellistä, urheilullista peliä. Myös Veikkausliigalle on erittäin tärkeää myydä pelaajia rikkaammille seuroille. Siitä saadaan "fyffeä", kuten slangiin viehtyneet juniorimme tapaavat sanoa.
- Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kukaan ei osta ikuista häviäjää?
- Tässä olette kyllä täysin väärässä. Me Pöllöliitossa tiedämme erittäin hyvin, että kiinalaiset vedonvälittäjät ovat hyvinkin kiinnostuneita suomalaisesta jalkapallosta.
- Vituttaako teitä edes?
- Itse asiassa, kyllä.

Suomi 0 - Serbia 2.

10 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

No PERKELE.

Toivottavasti parempi tosiaan voitti ettei olisi päässyt käymään niin että "vitusti potentiaalia kuin tankillisessa lentokonebensaa mutta tulitikkuja ei ole", vapaasti lainatakseni erästä tuttavaani.

IDA kirjoitti...

Tuli vähän pikaistuksissa kirjoitettua tuo. Kun oli radion varassa niin on vaikea sanoa mitään. Eli syytetään sitten suoraan pimeyden ydintä ;)

Ei tässä toivoa kannata menettää. Keskiviikkona kaatuu Belgia. Siitä varmaan näkyy streamikin. Sitten vierasvoitot Portugalista, Serbiasta ja Belgiasta niin Suomi on EM-kisoissa, että heilahtaa.

Dr. Doctor kirjoitti...

K: Mikä voi olla surullisempaa kuin Kristitty, rehellinen, VHM?

V: Kristitty, rehellinen, VHM joka on jalkapallofani...

Itse lopetin lajin seuraamisen neuvostoliiton maajoukkueen pysäytettyä suomalaisen Dream teamin täydellä stadikalla joskus 80-luvun lopulla 5-0 muistaakseni. Tappio ei johtunut silloin huonosta tuurista. Lopeta sinäkin, oi surullisen hahmon ritari....; )

Dr. Doctor kirjoitti...

Siis Suomalinen KRVHM... jalkapallohan on hieno laji.

IDA kirjoitti...

Ei tuo kristillisyys olekaan niin syvällinen osa persoonallisuutta kuin nuo muut kirjaimet. Lähinnä vain tosia-asioiden ja kuolevaisuuden tunnustamista.

Suomi on pelannut loistavia voittoja

http://www.youtube.com/watch?v=TBOkshRS6lA&mode=related&search=

ja katkeria tappioita

http://www.youtube.com/watch?v=jee4xlr376w

pelin ollessa lähes maagisen hyvää. Tärkeintähän on itse peli. Ei ole mitään syytä miksi Suomi ei voisi pelata vielä paremmin. Tosin viiden miljoonan kansalla on tietysti noin isossa lajissa väistämättä aina aika kapea materiaali ihan huipputasolla.

Kulttuuri tuo ( Suomen tapauksessa toisi? ) peliin ja sen seuraamiseen jatkuvuutta, joka sitouttaa yleisöä. Ilman yleisöähän peli olisi vain joku zeniläistyylinen harjoitus, jota vain harva jaksaisi.

Suomessa jalkapallokulttuuri on kyllä osittain tuhottu erilaisilla United Angloidiots ja FC City Boys Kerava joukkueilla.

Kekke kirjoitti...

"Siis Suomalinen KRVHM... jalkapallohan on hieno laji."

"Suomalinen" = somalinen?

IDA kirjoitti...

Korjaankin samalla myös omat kirjoitusvirheet. Siis tosiasioiden ja enkä tuosta R:stäkään niin tiedä.

Dr. Doctor kirjoitti...

Kai edes mies meni oikein ?

Muisto;
Suomalaisen monikulttuurisen potkupallohistorian hienoin hetki oli joskus 80 luvun lopulla kun joku edellä aikaansa ollut organisoi koko Suomen somaliyhteisön kannustamaan maajoukkuetta. Silloin neekerit saivat vielä rummuttaa...

Suomi otti rumasti nokkiinsa, mutta "kannustusrummutusta" ei ymmärretty lopettaa. Joitakin tappeluitakin taisi olla.... Tätä projektia ei taidettu uusia...

Dr. Doctor kirjoitti...

Hih,

Niin, ja en ollut lukenut iltalehteä kun muistelin edellistä...

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/200706046192094_jp.shtml

IDA kirjoitti...

Laittaisin punaisen paidan jos pääsisin lähtemään ;)

Kaikki meni oikein mutta järjestyksen voisi muuttaa vaikka näin:

krhm, ( voihan ) v. ;)