keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Huomiotalouden ongelmia

Kun ihmisille maksetaan edustamisesta, mielipiteistä ja niiden esittämisestä heistä tulee usein monisanaisia ja typerän sekavia. Valistunut sivullinen, jolla ei ole mitään sen kummempia siteitä asiaan pystyy usein ilmaisemaan kaiken paljon selkeämmin ja ytimekkäämmin.

Itsekin pystyn ihan kansakoulupohjalta puristamaan vähemmistövaltuutetusta, neljästä ylitarkastajasta, toimialasihteeristä ja suunnittelijasta koostuvan vähemmistövaltuutetun toimiston vuosikertomuksen yhteen, sisällön kokonaisuudessaan kattavasti kuvaavaan sanaan: Paskaa.

Koska olen asiallinen, tuloista melko piittaamaton ja kiltti ihminen tarjoan lyhennelmäni Suomen valtion käyttöön aivan ilmaiseksi. Eli mikäs tässä Pro Finlandia mitalia - tai mitä niitä nyt on? - odotellessa ;)

3 kommenttia:

Kekke kirjoitti...

Ei kosmisten totuuksien sanojalle koskaan palkintoja myönnetä, IDA hyvä.

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä siellä mukana oli oikeasti hauskoja juttuja, jotka olisivat aikanaan kelvanneet Pahkasian sivuille.

Valitettavasti Pahkasika ei ole hauska silloin, kun todellisuus muuttuu sen kaltaiseksi.

Lukekaapa huvikseen se kohta, jossa kommentoidaan Fazerin karkkipapereita. Joku on ihan oikeasti kirjoittanut tuon jutun tosissaan ja veronmaksaja on maksanut hänelle siitä kuukausipalkkaa.

IDA kirjoitti...

"Ei kosmisten totuuksien sanojalle koskaan palkintoja myönnetä, IDA hyvä."

No kaiken muun lisäksi olen vaatimaton. Minulle riittää sekin, että Suomi voittaa tänään ja Bilbao lauantaina ;)

vasarahammer:

Joo. Noista pitäisi jaksaa vääntää huumoria.

Itselläni tuli kuitenkin huumorin kuppi melko täyteen, kun tutustuin aikanaan Tasa-arvon tikapuihin. Nykyään nuo yksinkertaisesti vain ottavat päähän.