perjantai 1. kesäkuuta 2007

Ikävä tosiasia

Euroopan yhteisö ei ole turvallinen paikka sellaisille toisinajattelijoille kuin Ayaan Hirsi Ali. Se johtuu siitä, että Hirsi-Ali on luopunut islamista ja arvostelee islamia, sekä sen käytäntöjä. Asiaa voi tietysti yrittää selittää muutenkin, mutta noin se vain on. Ihan yksinkertaisesti ja sellaisenaan.

Tämä on yksi näkyvä merkki niistä hitaista muutoksista, jotka ovat todellisia ja peruuttamattomia, mutta joihin päivänpolitiikka ei kykene - ihan vain rohkeuden puutteesta - ottamaan kantaa. Ei kukaan tiennyt vuonna 1938, että vuoden päästä alkaisi maailmansota, eikä kukaan olisi äänestänyt poliitikkoa, joka olisi sanonut sodan olevan väistämätön ja, että politiikan tulisi tähdätä siihen valmistautumiseen.

Eurooppa ( siis Olli "Wienin porttien avainten luovuttaja" Rehn kumppaneineen ) jatkaa Minotauruksen ruokkimista, kunnes Minotauruksen vaateet käyvät niin suuriksi, että Euroopan maiden kansalaiset eivät niitä enää kestä.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Hirsi Ali oli ensimmäinen poliittinen pakolainen Länsi-Euroopasta sitten vuoden 1945. Hän tuskin jää viimeiseksi lajissaan.

Ennustan, että länsimaisten yhteiskuntien "puumalaistuminen" lisää pakolaisten määrää entisestään.

IDA kirjoitti...

"Hirsi Ali oli ensimmäinen poliittinen pakolainen Länsi-Euroopasta sitten vuoden 1945. Hän tuskin jää viimeiseksi lajissaan."

Aivan. Samoin Pim Fortyim ja Theo Van Gogh ovat poliittisten murhien uhreja. Kuten myös Espamjan ja Lontoon pommi-iskujen uhrit. Itse ennustan, että nämä tulevat lisääntymään ja Euroopan vastaus tulee liian pitkään olemaan sama kuin Hirsi Alin tapauksessa: Et kuulu islamilaistuvaan Eurooppaan, joten mene pois.

Hge kirjoitti...

Juuri tämän takia peli on jo menetetty. Eurooppaa ei enää voi pelastaa, se on varmaa. Maahanmuuton pysäyttäminen on myöhäistä. Eurooppalaiset ovat jakaantuneet niihin, jotka kykenevät enää vain kauhistelemaan maahanmuuton seurauksia - tulkintaeroja syistä voi olla - ja niihin, jotka kykenevät vain peittelemään maahanmuuton seurauksia. Itse maahanmuutolle he eivät halua tai kykene tekemään mitään nyt eivätkä myöhemmin. Pelko vaimentaa kritiikin, epätoivo ajattelun.

Eurooppa on mestattu.

Kekke kirjoitti...

"
Eurooppa on mestattu."

Ei o. Eurooppaa ollaan vasta viemässä lavalle rummunpäristyksen tahtiin. Ja Eurooppaa on muuallakin kuin akselilla Madrid-Oslo-Helsinki - itäblokki saattaa säilyä mokutukselta.