maanantai 9. helmikuuta 2015

On monarkian aika


Kotkan valtuuston sosialistijohtaja tyhjensi tänään neljän hengen kansoittaman parven, kun asiantuntijat olivat antamassa valtuutetuille tietoa Kotkan Energian, sosialistien jo päättämästä, myynnistä. Parvelta löytyi asiantuntemusta kenttäteoriasta, tykistön suuntaamisesta, piirianalyysista ja pankkitoiminnasta ainakin. Lisäksi siellä taisivat olla ne kaikki, joita Kotkan valtuuston toiminta yleensäkään kiinnostaa.

On siis aika irtautua tästä oklokratiasta. Itse asiassa noista neljästä sorretusta ja solvatustakin kaksi oli paikalla vain tavatakseen valtuuston ehdotonta eliittiä. Sosialistit estivät tämän. Siksi on aika julistaa Freddy Van Wonterghem ja hänen salissa istunut hovinsa Kotkan laillisiksi hallitsijoiksi. Tukea tälle on saatavissa aina Etelä-Afrikasta asti. On monarkian aika.

3 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Eiväkö ne ole Kotkassa oppineet Espoon energian tapauksesta ?
Helsingissa energian hinta pysynyt maltillisempana kun yhtiö on kunnan omistuksessa.

Jaassu kirjoitti...

Lisäksi Helsingin energia tahkoaa rahaa kaupungille, luulisi että tuosta tulee vain lisää rahanmenoa kun Kotkan vuosittaiset tulot pienevät yhtiön myynnin myötä ?

IDA kirjoitti...

Kotkassa on ilmeinen kuningasidea, että budjetti saataisiin tasapainoon myymällä yhtiö. Ja vuodeksi saataisiinkin, mutta seuraavana vuonna ei sitten enää ole energiayhtiön tulojakaan ja pitäisi ryhtyä säästämään vielä kovemmin tai muuten muutaman vuoden päästä budjetit ovat yhtä miinuksella.