keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ihmissalakuljetus


ISIS ei salakuljeta taistelijoita Kiinaan, eikä varmasti Japaniinkaan.

"Odottakaan vain" ISIS kertoo salakuljettaneensa tuhansia taistelijoita Eurooppaan.

Japanin hallitus lupasi, että Japani ei koskaan unohda ISIS-järjestön tekoa sen teloitettua kaksi japanilaista. Euroopan toivo, ehkä ainoa toivo, onkin, että ISIS astuisi niin pahasti näiden kaukoidän valtioiden varpaille, että niille syntyisi intressi tuhota se. Euroopalla itsellään ei ole mitään aseita, eikä kykyä rajoittaa näiden sotureiden maahantuloa, vaan heidät jopa elätetään täällä. Se joka sanoo poikkinaisen sanan on rasisti, fasisti, äärioikeistolainen ja muuta ihmeellistä, eikä ansaitse sananvapautta Euroopassa. Mikäli Nato tuhoaa islamistien kaavaileman kalifaatin ottaa Eurooppa Kalifaatin puolesta taistelleet tänne keräämään voimiaan ja ryhtyy syyttämään Yhdysvaltoja julmuuksista. Tämmöinen on nykyinen Eurooppa noin maailmanpoliittisesti ja globaalisti ajateltuna. Valitettavasti en usko, että Japani ja Kiina kokevat intressikseen sen pelastamista, sillä voihan elektronista viihdettä myydä kenelle tahansa.

3 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Näinhän se on menossa, eurooppa kohti maanpäällistä helvettiä. Kaikki kiitos vain "suvaitsevaistollemme", meidän ja muiden euroopan maiden.

Tämä tulee tapahtumaan pian, riippumatta siitä, laajeneeko kalifaatti tänne tai ei. Kas, jos kalifaatti ei laajene Eurooppaan asti, suvaitsevaisiksi itseään kutsuvat sosialistipuolueemme kyllä luovat Euroopasta aidon neljännen valtakunnan (minkä luomisen eräs saksalainen sosialistipoliitikko aloitti 1930-luvulla)

IDA kirjoitti...

Vaikea sanoa kumpi noista on pelottavampi. En missään nimessä aio olla kummankaan kansalainen. Ottavatkohan luostarit enää parin kymmenen vuoden päästä eläkeläisiä noviiseiksi?

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tuo ei auta paljoakaan. Kummassakin skenaariossa luostareiden olemassaolo on uhattuna.