keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Mielipide-erot


Hyvä kirjoitus keskustelun vaikeudesta

Oikea- ja väärämielisten sananvapaudesta

Täytyy vain toivoa, että järkevät ihmiset jaksavat olla noissa akatemioissa, vaikka akateemisuus on tuollaiseksi politiikkaan vaikuttamaan pyrkiväksi hölmöydeksi rappeutunutkin. Itse sanoisin tuollaisessa tilanteessa, että vaikka tutkimus noudattaakin metodia se on silkkaa roskaa, koska maailma nyt vain ei ole lainkaan tuollainen. Lapsikin sen näkee.

Mikäli itse perustaisin yliopiston, niin antaisin sille moton: "Älä anna metodia heikkomielisten käsiin." Toki vasta kysyttyäni tietäviltä kuinka se kääntyy latinaksi, minkä hallitseminen olisi tietysti ehto myös henkilökunnan palkkauksessa. Itse suosiolla keskittyisin hyvän jalkapallovalmentajan palkkaamiseen ja muutenkin opiston joukkueen seuraamiseen kiinalaisilla vedonlyöntimarkkinoilla.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kiitos linkistä, on hienoa huomata, että Suomessa on todistetusti vielä yksi järki-ihminen enemmän kuin tiesin olevan eilen. Mikä määrä ei valitettavasti vieläkään ole kovin suuri. Mahtaneeko johtua siitä, että kun raivoavat äärifundamentalistivasemmistolaissosialistit (a.k.a fasistit) peittävät lähes koko mediakentän ulvonnallaan ja töhryillään, järki-ihmiset eivät vain saa ääntään kuuluville?

Tai... olisiko siinä jotakin yhteyttä samaan syyhyn, joka estää minua käyttämästä sitä f-alkuista sanaa edellisen lauseen asiayhteyksissä?