maanantai 9. syyskuuta 2013

Poliittinen äly

Pakko myöntää, että politiikassa tarvitaan tiettyä viisautta ja sitä voi olla nuorillakin. Jos itse olisin ollut illan A-studiossa vastaamassa Ilkka Kanervalle olisin ehkä tokaissut jotain sellaista, että mieti sinä kuule vain sitä saatteko te Jakke Laakson kanssa eläkepäiviksi datshat Mustan meren rannalta vai ette. Se olisi ehkä ollut ihan arvokkaan asiallinen vastaus Kanervan "pöyristyneeseen" puhe ryöppyyn, mutta olisi ollut poliittisesti varmasti epäviisasta.

6 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Mihin tämä oikein viittaa? Kokoomuksen nuorisojärjestön ulostuloonko?

Kumitonttu kirjoitti...

En viitsinyt katsoa haastattelua kun Kanervan paras suoritus on toistaiseksi ollut lahjusoikeudenkäynti, joka minun silmissäni on vakavampi rikos kuin kertoa oma - tyhmäkin ja epäsovelias tai loukkaava - mielipide. Se on kuitenkin vain mielipide.

IDA kirjoitti...

Tomi:

Illan A-studio on varmaan Areenassa katsottavana. En viitsi todellakaan referoida.

Kumitonttu:

Itsekin olen aina ihmetellyt, miksi Karnervaa syytellään jostain ihmissuhdeasioista, kun mies oli lähes täysi kommunisti. Lahjusoikeudenkäyntiin en oikeastaan perehtynyt. Minusta tämän illan lausunto jatkoi hyvin Kanervan suurta linjaa pioneerina ja nuorisoliittolaisena.

Tomi kirjoitti...

A-studio ei yleensä ole katsottavissa ulkomailla.

IDA kirjoitti...

No okei. Kanerva oli siis äärimmäisen "pöyristynyt" siitä, että Kokoomusnuorten tavoiteohjelmassa esitetään Kiihotuspykälän poistamista laista. Se on kuulemma koko Kokoomuksen historiallisen perinteen ja puolueen kaikkien arvojen vastainen vaatimus.

Tomi kirjoitti...

Haluaisin nähdä kokoomusnuorten puheenjohtajan (nätti tyttö) saavan julkisesti remmiä paljaalle perseelleen. Sen verran älyttömiä taas oli ideat.