tiistai 3. syyskuuta 2013

Otan vastaan tarjouksia

Läpän heittäminen englanniksi sujuu, mutta mieluiten otan sen toimistohuoneen, jossa kukaan ei koskaan käy. Voin kaivaa verkosta viestit, joissa todistin jo kymmenen vuotta sitten, että verkot olisivat Nokian keskeinen liiketoiminta. Nyt kaikki muu onkin sitten myyty ja verkkojen kanssakin taitaa olla vähän niin ja näin.

En väitä ymmärtäväni taloudesta mitään, mutta näin kuitenkin kävi ja väärin panostettiin. Miten olisi 50 000 €oohhia kuussa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jenkit teki sen taas. Kumitonttu on varmaan innoissaan. Kukaan ei enää epäile Syyrian kohtaloa.

-U

Kumitonttu kirjoitti...

Nyt vasta hokasin sun uuden profiilikuvan, hieno ��! Mulla on tuo Maon pieni taskukirja hyllyssä. Muutaman kerran selaillut sitä. Ei siitä tahdo saada mitään tolkkua. Ihan kuin vajakeille kirjoitettu.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Maon pikku kirja ja jenkkien toiminta ole täysin analogista, jolloin syyn etsintä menee kauas pois historiasta kohti ihmistä ja ihmisen tapoja toimia historiassa? Tätä päivää elävänä vaaralliselta kuulostavat nämä: Ollilan ehdotus satelliitilla tarkkailtavasta mittarista joka autoon, Syyrian mukaterroriteot joita false-flag periaatteella on jo nähty, Nokian kaappaus kuten se alun perin arvattiin Elopin astuessa ruotuun. Analogiat eivät näissä ole samanlaisia, mutta yksi asia on selvää, kusetus on käynyt röyhkeämmäksi. Enää ei juuri jakseta välittää siitä, uskooko kukaan kusetukseen.

-U

IDA kirjoitti...

Näillä mennään. Mao oli fiksumpi kuin elinkeinoelämän valtuuskunta. Se osasi sentään suunnitella, eikä vain leikkiä suunnitelmataloutta kravatti kaulassa ainoana merkkinä vapaudesta ja oikeistolaisuudesta.

Näytä mulle suurempi kommari kuin Katainen tai Häkämies, niin minä näytän sinulle yhden sarven Dawkinsin otsassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskinpa kommunismista on kyse. Tai ehkä nimenomaan kommunismista, sosialismista, kapitalismista ja kaikesta muusta. Toisin kuin ideologiaa on väärin tulkittu, se ei ole jokin tahto vaan sisällä jokaisessa suunnassa, eli peruste ja sana tietylle toiminnalle tai siihen potentiaaliksi. Tästä syystä Volosinov kirjoitti tosin maanläheisesti mutta fiksusti. Täytyy huomioida aika, jolloin hän kirjoitti ja siihen liittyvä vaatimus. Kritiikki siis diskurssista käsin historiassa. [ohiaiheestapahoittelen]

-U