maanantai 2. syyskuuta 2013

Iiik!


Onnistuin pääsemään näin lähelle Li Andersonia ja Pentti Tiusasta ilman, että Suojelupoliisi ja Valtionsyyttäjä tulivat väliin. Viha ja pöyristys suorastaan väreilivät kuitenkin ilmassa odottaen purkautumista kyynekaasupilviin.

Ei vaiskaan. Aika hyvän tilaisuuden olivat Kotkan kommarit järjestäneet. Voisimme itse ehkä ottaa jopa oppia. Eri näkemykset tulivat paneelikeskustelussa esiin, eikä vasurien ohjelma ollut mitenkään päällimmäisenä, vaan myös muille annettiin tilaa. Toisaalta nämä ovat näitä. Se mikä jäi päällimmäisenä mieleen oli se, että lähes jokaiseen asiaan on jo olemassa byrokraattinen vastaus. Ei ole byrokratiasta kiinni, että nuoret eivät työllisty, vaan sillä puolella melkein kaikki mahdollinen on jo tehty. Se vain ei auta.

8 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Näkyikö siellä jyväskyläläisiä kirjastonhoitajia teleskooppipamppuineen turvaamassa rauhaa ja järjestystä?

En ymmärrä miksi nuorisotyöttömyys on muka huono asia. Tila korjaantuu määritelmällisesti viimeistään silloin kun ei enää ole nuori. Voisipa jokaiselle työttömälle lohdun sanoiksi todeta, että väliaikaista kaikki on vaan.

IDA kirjoitti...

Ei näkynyt.

Erittäin hyviä ja tiukkoja puheenvuoroja yrittäjien edustajilta oli. Ongelma on juuri se, että kuka uskaltaa palkata jonkun, jos ei pääse siitä helposti irti mikäli työsuhde osoittautuu toimimattomaksi. Tähän pitäisi panostaa. Voisi kokeilla jotain putkiasennusta ja sitten huomata, että tämä ei tosiaan ollut minun hommani.

Tomi kirjoitti...

IDAkin meni katsomaan Litä? Hän on kaunis nainen, vaikka persut eivät sitä myönnäkään.

Tomi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Tomi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
IDA kirjoitti...

No aika ruipelo se on. Kauniit kasvot ja hippimäiset hiukset. Muutenkin myönnän kyllä kauniiksi.

Tomi kirjoitti...

Jaa, poistelit piikkini Kumikselle.
Kumiksen kaltainen kommentoija laskee hyvän blogisi tasoa.

IDA kirjoitti...

Se nyt vain on niin, että täällä ihmisiä ei solvata. Siedän sinua, yritä sinäkin sietää muita.