maanantai 30. syyskuuta 2013

Akateeminen ote


Jollain tavoin pidän Juha Ahviosta, teologian tohtori ja kaikkea muuta. Itse kuitenkin näen, että marttyyrin kruunu on se kaunein kruunu.

5 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Onko Soini ruvennut siivoamaan puoluettanne? Jamesille taitaa tulla lähtö. Kuka lähtee seuraavaksi?

Tomi kirjoitti...

James näköjään kehuu ja haukkuu ex-puoluetovereitaan blogissaan. Soini ja muut katolilaiset eivät saa kehuja.

Hirvisaaren kriteeri kehuille tuntuu olevan nuivuus.
Hän kehuu sellaisiakin surkeita pellejä kuten Hakkarainen, Immonen, Oinonen ja Tossavainen.

sozaburo kirjoitti...

Hyvä alka Athletic'lla. Katselin eilisen Valencia-matsin ja voittokin olisi ollut ansaittu lopputulos. Seuraavana vastassa edellä neljäntenä ja viidentenä olevat Getafe ja Villareal. Hassun näköinen toi vaiheessa oleva stadion. Adurizin ruuti on vielä toistaiseksi ollut märkää, mutta onneksi maalinteko on muuten jakautunut tasaisesti.

Ostin muuten Samsungin Chrome-läppärin. Ei valittamista, kaikki oleellinen toimii hyvin.

Mistä muuten katsoit netistä messun, josta joku postaus sitten mainitsit?

IDA kirjoitti...

Athleticia pitäisi ruveta taas seuraamaan blogissa tarkemmin.

Itsekin harkitsen Samsungin hommaamista lähinnä 3G:n vuoksi. Acer on tikittänyt vuoden täysin moitteetta ja tosiaan tuntuu vain paranevan vanhetessaan, mutta esimerkiksi kiintolevy on minulle lähes turha ja syö akkua.

EWTN lähettää sunnuntaisin messun suorana pienestä kirkosta. Niitä löytyy EWTN:n youtube-kanavalta. Vatikaanin messuja toki löytyy myös.

sozaburo kirjoitti...

Ostin Wi-Fi-version kun käytän sitä paikoissa, joissa on aina yhteys, ja tarvittaessa saa vaikka jaettua kännykän netin läppäriin.

Toi käynnistysnopeus ja käytön helppous on kyllä herkkua. Lisäksi tuo jaksaa pyörittää myös Netflixiä ja YouTubea ainakin 720p:nä kun taas edeltänyt läppärini ei moiseen kyennyt. Lisäksi hyvin pyörii myös NHL.comin videot joten tuolla saa hoidettua viihdekäytön.