lauantai 28. syyskuuta 2013

Hölmöt


Tunnen aika paljon ihmisiä, jotka ovat käytännössä katuojassa. Lähes kaikki heistä ovat hienoja tyyppejä. Yhtä asiaa en kuitenkaan ole koskaan oppinut ymmärtämään: miksi nämä ihmiset pitävät jostain rolling stoneseista? Rolling Stones ja koko rockidea on sitä, että lääkärit mukana voidaan näytellä rappiota, kun ollaan tarpeeksi rikkaita siihen, Britney Spears on siinä maailmassa oikeasti  ja aidosti rajumpi kuin Iggy Pop. Ostetaan vaikka omat lentokoneet, kunhan päästään heiluttamaan persettä.

Miksi joku, joka ei edes osaa erottaa heroiniia kokaiinista ja makaa roskan keskellä omassa yksiössään, ihailee heitä. Sitä en ymmärrä.

8 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Joskus lukenut näitä IDA:n juttuja, tullut muutaman kerran mieleen että mitä sukupuolta sinä edustat, kirjoituksien pohjalta tulee mieleen nainen mutta miten on ?

Mieleeni tulee erilaisia mielikuvia noista rollareista. Markkinointi,huumeet,naiset ja rahaa, linna englannissa.
Rock on kapinaa, tai ainakin näyttää siltä, tai oli joskus ennen.

Rollareista tykätään koska ne edustavat vanhoja hyviä aikoja.

IDA kirjoitti...

Mies minä olen. Mutta toki sukupuolisesti neutraali, kuten korrektia on.

Rollarit olivat ehkä huono esimerkki. Tarkoitin koko typerää eetosta, jossa he ovat vain osa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ekkaisäänysaatanamyös Springsteeniä vihaa?

IDA kirjoitti...

No en, mutta kuten Bruce itse sanoo pitää muistaa:

http://www.youtube.com/watch?v=UA7v0zknMCo

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä ylipäänsä ihmisiä, jotka "ihailevat" niin rokkareita, urheilijoita, poliitikkoja etc.

Sen sijaan minusta on ihan luvallista seurata heidän edesottamuksiaan, pitää heidän tuotannostaan tai osasta siitä, pitää heidän ajatuksistaan puheistaan, lakialoitteistaan, harhauttelutaidostaan jne.

Mutta että "ihailla".

Tragedian synty kirjoitti...

Minä taas olen hämmästellyt sitä, kuinka monikulttuurisuutta vastustavat ihmiset pitävät rock-musiikista, joka on pahimmanlaatuista kulttuurien sekoittumisen luomaa eritettä. Kulttuurikonservatiivien tulisi arvostaa klassista musiikkia.

Jaassu kirjoitti...

Minä taas olen hämmästellyt sitä, kuinka monikulttuurisuutta vastustavat ihmiset pitävät rock-musiikista, joka on pahimmanlaatuista kulttuurien sekoittumisen luomaa eritettä.

Sen vuoksi että siihen ei kukaan pakota. Ja meijän ei tartte maksaa siitä jos ei tykätä, ja sen vuoksi että vaikka musiikki onkin energista, niin ei tarvitse pelätä itsemurhapommittajia, tai että rockmusiikki ei vaadi ihmisiä alistumaan islamiin päiden katkaisun uhalla, tai sensuroimaan vääria mielipiteitä, voime myös heittää rokkilevyn roskiin tai sulkea radion, mutta islaminuskoisten heittäminen roskiin on paljon hankalampaa.

IDA kirjoitti...

Aika pitkälti olen samaa mieltä kuin Tragedian synty. Toisaalta parhaassa popissa on sellainen kansanmusiikin luonne. Viuluviikarit ikään kuin innostuvat heittämään.