maanantai 11. helmikuuta 2013

Outo päivä

Pitkästä aikaa tuli luettua uutisia enemmän kuin kommentoitua niitä. Ja enpä osaakaan sanoa mitään. First Thing - lehdessä, kuten monessa muussakin lehdessä on, oli hieno artikkeli:

Humilitas est Veritas.

Tämä on mielestäni kauniisti sanottu: He sees himself as he is, not as he might wish to be. Viisaus onkin ehkä se inhimillinen ominaisuus, josta nykyinen paavi tullaan muistamaan pitkään.

5 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Kestäisikö IDA, jos Peter Turksonista tulisi paavi? Toki hän on IDA:n mieleinen äärikonservatiivi.

IDA kirjoitti...

Kestäisin tietenkin hyvin minkä tahansa spekuloiduista vaihtoehdoista. Epäilen kyllä, että spekulaatiot menevät taas harhaan.

IDA kirjoitti...

Törkeimmät ja vihaa tihkuvimmat kommentit aiheesta saa näköjään muuten lukea suurimmista suomalaisista kristillisistä verkkomedioista, joten ei ihme, että ne ovat huolissaan vihapuheesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Törkeimmät ja vihaa tihkuvimmat kommentit aiheesta saa näköjään muuten lukea suurimmista suomalaisista kristillisistä verkkomedioista, joten ei ihme, että ne ovat huolissaan vihapuheesta."

Miten tulikin tuosta mieleeni Sampsa Kataja ja puheet jeesustelusta yms. krokotiilin kyyneleet.

IDA kirjoitti...

No sopiihan ne sieltä lukea. Ihan julkisen tosiasian huomioimista tuo oli. En ole kieltämässä niitä kommentteja tai painamassa ilmiantonappulaa.