torstai 28. helmikuuta 2013

Kiihkomieliset

En tiedä onko oikein kutsua suomalaisia, niin sanottuja suvaitsevaisia ihmisiä, liberaaleiksi, mutta kutsutaan nyt, kun he itsekin niin itseään kutsuvat ja esiintyvät vastavoimana konservatiivisuudelle.

Tämän päiväinen liberaalien kommentointi eduskunnan lakivaliokunnan päätöksen, joka oli harvinaisen oikeamielinen ainoan kauneuspilkun oltua sen, että asiasta yleensä äänestettiin, johdosta osoittaa sen, että liberaalit ovat kiihkossaan todella ahdasmielisiä. Jos he syyttävät konservatiiveja siitä, että nämä majailevat 50-luvun rintamamiestaloissa, niin liberaalit kyllä ovat sulkeneet itsensä 70-luvun ankeisiin betonilähiöihin ja laittavat kätensä korville, sulkevat silmänsä ja kirkuvat suoraa huutoa, jos betonikolosseja lähestyy yksikään elävä ajatus. Näin kuvainnollisesti.

Kerrataan tosiasiat: Hallitus olisi halutessaan voinut ottaa ohjelmaansa lain homoavioiliitoista. Se ei sitä tehnyt. Hallituspuolueita ovat Kokoomus, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP ja Kristillisdemokraatit. Puolueet kuulemma sopivat, että asia ajateen eduskunnassa ja lakialoitteen taakse hankitaan yli 100 nimeä. Sitäkään ei tehty. 74:n allekirjoittajan joukossa on yksi oppositiopuolue Keskustan edustaja, muut ovat hallituspuolueista. Eduskunnan voimasuhteet hallituksen ja opposition välillä ovat 124/76. Alle sadan nimen lakialoitteita ei oteta yleensä lainkaan käsittelyyn ennen vaalikauden loppua elleivät ne liity hallituksen esittämään lakiin, joilla on aina etusija. Tämä 74:n allekirjoittajan lakialoite ei liittynyt, vaikka halituspuolueiden kansanedustajien selvä enemmistö oli sen allekirjoittanut. Se ei siis ollut hallitusohjelmassa, eikä sillä ollut yli sataa allekirjoittajaa. Se oli hallituspuolueiden edustajien tekemä kuulemma jonkin hallitusneuvottelujen ulkopuolisen sopimuksen pohjalta vielä. Sivumennen voisi huomauttaa, että PS tekin aivan oikein, kun ei mennyt hallitukseen, jonka selvä enemmistö ei joko osaa, tai ei kunnioita, parlamentaarista toimintaa. Ei voi olla niin, että hallitus oman ohjelmansa lisäksi sopii, että hallitusohjelman päälle sen kansanedustajat tekevät sitten lakialoitteita, jotka otetaan käsittelyyn ohi normaalin käsittelyjärjestyksen.

Ja nyt sosiaalinen ja muukin media siis suorastaan kaikuu ahdasmielisten liberaalien huudosta, että eduskunta on toiminut väärin. Jopa yksittäistä kansanedustaja Juvosta syytetään pelkuriksi, kun hän äänesti lakialoitteen käsittelyä vastaan. Siis hänenhän se täytyy tässä pelkuri olla, kun koko hallitus edustajineen ja kannattajineen on toiminut niin rohkeasti, että pelokkaampaa ihmistä ihan värisyttää.

Sinänsä ei kyllä hätää. Meille konservatiiveille tällainen tapa ajaa vastustamiamme lakialoitteita on vain eduksi, sillä eivät ihmiset ja äänestäjät tyhmiä ole. Homoja käy lievästi sääliksi, koska heidän järjestönsä ampuvat heitä jalkaan ja heidän puolustajansa omassa kiihkossaan selkään. Mutta ainahan kuulemma voi ja, maassamme pitääkin, irtisanoutua.

P.S.

Ilo kuitenkin myös huomata, että sosiaalisen median kommenttien perusteella maassamme on muitakin valon nähneitä:

Koulumies edustaa oikeata ajattelua ja puoluetta. Kokoomus on tiettävästi maailman ainoa kommunistinen oikeistopuolue.

1 kommentti:

Tomi kirjoitti...

Ihmiset ovat tyhmiä. Sen kertoo se, että teillä persupaskoilla on edustajia eduskunnassa. Hirvisaarellakin lurahti paskat housuun, kun kuulikin sanan homo.
Hinttisaari on luultavasti kaappihomo itse.