tiistai 26. helmikuuta 2013

Lisää konsultointia

Tasapuolisuuden nimissä on autettava myös toista päähallituspuoluetta kertomalla mikä heissä oikein on vialla. No yksi juttu on ainakin tämä:

Puheet pelottavat.

Kun oman hallituksenne sisäministeri on sitä mieltä, että Suomen laki olisi saatettava samanlaiseksi länsieurooppalaisten valtioiden kanssa, niin ainoastaan kokoomuslainen sosialisti voi kutsua sitä julkisesti mielivaltaiseksi ja pelottavaksi ristiretkeksi. Puolueenne profiloituisi paljon paremmin ja menestyksekkäämmin, jos sen lähin vertailukohta maailmalla ei olisi ruotsalainen sosialistipuolue. Ihan oikeasti siis.

2 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Ainoa pelottava asia tässä on se, että Sirpa Pietikäisen mielestä etiikan ja moraalin juontuminen lainsäädännöstä on loogista ja se, että vanhempain oikeus omiin mielitekoihinsa on vahvempi oikeushyve kuin lapsen oikeus turvalliseen lapsuuteen.

IDA kirjoitti...

Niin ja yleensäkin se, että hän nostaa lain moraalin yläpuolelle. Ihmisten pitäisi tehdä kuten laki käskee ( ei ainoastaan olla rikkomatta sitä ), vaikka se sotisi aivan keskeisissä kysymyksissä moraalia vastaan.

En tiedä uskalsivatko kommunistitkaan ennen olla noin julkeita. Toisaalta nykyisen kokoomuksen linjaan hän istuu hyvin.

Lisäksi Pietikäinen ilmeisesti luulee, että suomalaiset eivät tiedä mitään siitä millainen lainsäädäntö Euroopassa yleisesti on. On kyllä mahdollista, että hän itse ei tiedä.