torstai 29. maaliskuuta 2012

Venäjän tuntemus

Amerikoissa tunnutaan tietävän Venäjän ajankohtaiset asiat paremmin kuin Suomessa. MTV3:n uutisissa annettiin ymmärtää, että venäläinen popyhtye Pussy Riot olisi tutkintavankeudessa valtiojohdon arvostelemisen vuoksi. Näinhän ei ole, vaan syyt ovat muualla:

Russian patriarch blasts punk rock band’s cathedral action

Itsekin olen sitä mieltä, että joku rangaistus tuosta on varmasti paikallaan, vaikka 7 vuotta vankeutta olisi ehkä liikaa.

edit:

Pravda on uutisoinut asiasta. Sisältää myös videon itse performanssista. En suosittele, mutta jos joku erehtyy katsomaan, niin kehotan huomioimaan kuinka rauhallisen sivistyneesti vasten tahtoaan yleisöksi joutuneet toimivat. Itse videon katsottuani en ole varma olisiko tuo 7 vuotta sittenkään liikaa. Pravdan toimittajan lakoniseen kommenttiin:

Common people believe that the punk girls should be publicly flogged. This is a purely emotional statement, which should be taken seriously, of course.

voisi todeta, että maailma muuttuu paremmaksi ja huonommaksi, mutta Pravda on ilmeisesti muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan niistä ajoista, kun sitä Suomessa tarkkaan luettiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Schalken peli näyttää aika samalta kuin Athleticin peli ManUa vastaan. Toivottavasti pääsevät rokottamaan vielä uudelleen puskista.

IDA kirjoitti...

Vierasmaali on hyvä. Jos siis saa pidettyä näissä tai Shcalke saisi korkeintaan yhden. Toivotaan tietysti, että Athletic tekisi voittomaalin vielä.

IDA kirjoitti...

2 - 4. Mukava peli seurata, vaikka toisen jakson alussa vaikutti, että eihän tästä mitään tule.

Athletic ei voi kotonaan ryssiä niin pahoin, että ei menisi välieriin.

HS1 kirjoitti...

Hitto, Google poisti tilini(!) aivan yllättäen ja streami alkoi sekoilemaan joten menin nukkumaan 2-1 tilanteessa. Tämä lopputulos hyvittää kummasti tuskaa!

IDA kirjoitti...

Ihme juttu. Liittyy varmaan jotenkin koneeseen tai on joku väliaikainen sekaannus.

Athletic, mikäli nyt ei kotona kolmella maalilla häviä, kohtaa välierässä Sporting Lissabonin tai Metalist Harkovan. Eli tie loppuotteluun olisi sen suhteen auki.