torstai 8. maaliskuuta 2012

No niin.

On toki muistettava, että peli ei ole kovinkaan merkityksellinen. Joku Rooney, jonka ennustin tekevän maalin lopussa on ehtinyt tehdä sen jo 23:lla peliminuutilla. Ei näitä huumehöyryisiä poptähtiä voi ennustaa. Joka tapauksessa nyt yhteydet kasaan ja peliä katsomaan.

Ja aivan loistavalla tavalla Llorente tekikin juuri maalin, joka tuli melkein kuin kulmapotkusta. Tästä on hyvä lähteä toiselle jaksolle. Tilanne 1 - 1. Streamaus on luokattoman huonoa, koska se liikkuu pelistä toiseen. Pitäisi se nyt ymmärtää, että tässä ketään mitkään Valencian tai Hannoverin palloveikkojen pelit kiinnosta.

Toinen jakso menossa: Iker Muniain on aivan uskomaton.  Peli voisi olla jo 1 - 4. Nyt vain loppuun asti tarkkana ja ManU:n juopot kurissa. 1 - 2 on jopa epärealistisen aliarvioiva veikkaus. Ja kuin tilauksesta De Marcos tekee Susaetan ja Muniain kikkailun jälkeen 1 - 2. Eli ainakin kaksi vierasmaalia jo taskussa ensi viikolle.

1 - 3. Muniain pääsi laukomaan lähes tyhjään maaliin. Se on sitten siinä. Bielsa on luonnollisesti nero. Hetken, tai oikeastaan 70 - 84 minuutilla näytti ( No ManU saikin sitten lopussa kuitenkin rankkarin  2 - 3 lopputulos ) siltä, että ManU vielä ottaa peliä haltuun, mutta Llorenten vaihtaminen Toqueroon, joka alkuun vaikutti jopa virheeltä ja sitten Ander Herrahan ottaminen ulos puolustavamman pelaajan tieltä veivät tehot ManU:n melkein hyökkäyksiltä. Hyvä peli ja taas yksi todistus siitä, että tällä joukkueella Athletic Club tulee vielä haastamaan Real Madridin ja FC Barcelonan.

Lopputulos Manchester United 2 - Athletic Club 3

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viihdyttävää peliä. Olisi nyt voinut antaa sen rp:n siitä paidasta kiskomisesta.

Numerot voisivat kyllä olla atleticille kauniimmatkin noilla tilanteilla.

IDA kirjoitti...

Itse olen tämän simulcastin varassa, jossa käydään välillä myös muissa peleissä, mutta hyvältä näyttää siinä mielessä, että Athleticilla on toisella jaksolla ollut jo ainakin kaksi maalipaikkaa: Eli ei jäädä varmistelemaan vierastasuria tai vierasmaalia.

Anonyymi kirjoitti...

JA sieltä se tuli vihdoin!!11!!1

IDA kirjoitti...

Nyt ManU on vaarallisimmillaan. Ne hakevat uutta kokoonpanoa ja pelaajia, jotka haluavat näyttää.

1 - 2 olisi kyllä jotain aivan hienoa. Tosin tämä voisi olla jo 1 - 5.

Anonyymi kirjoitti...

IDA, sie voisit kirjoittaa otteluraportin. Muista, että toinen osaottelu on vielä jäljellä.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi minun kommentti meni anonyymin kommenttina?

IDA kirjoitti...

En tiedä. Koko tämä kommentointi on jotenkin muuttunut Googlen uudistusten myötä.

Otteluraportista sen verran, että en oikein keksi siihen mitään erityistä. Itse kiinnittäisin huomiota siihen, mitä itsekin aiemmin kyselit, että miksi Javi Martinezia peluutetaan keskikentän pohjalla. No nythän sen näki. Javi Martinez tyrehdytti aika monta ManU:n hyökkäystä ja oli syötöissään ylös todella näppärä.

Bilbao on edelleen vahva myös suoraviivaisessa laitojen kautta pelaamisessa. Tässä pelissä Muniain oli ehdottomasti kentän hahmo. Martinezin ja Herreran kanssa hän pitää vastustajaa varpaillaan ja avaa laitoja hyökkäyksille. Muniain itse tekemä, hieman onnenkantamoinenkin maali, oli legendaarisen hieno siinä suhteessa, että ManU:n puolustus teki kaiken väärin, eikä oikeastaan edes tiennyt olevansa kentällä.

Jotain tuommoista?

Imulippo kirjoitti...

Manu:n ongelma taisi olla puhtaasti asennoituminen. eivät odottaneet vierailta tuollaista pelottomuutta. ManU yritti puskea riskisyötöillä niin suoraviivaisesti ylös että menettivät pallon vähän väliä ja sitä kautta uskon itseensä.

Athletic yllätti ManU:n housut kintuissa.