torstai 8. maaliskuuta 2012

Näillä on lennetty

Bielsa on päättänyt, että näiden miesten:

Iraizoz, Toquero, Aurtenetxe, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Koikili, Raúl, Susaeta, Iraola, Iñigo Pérez, Muniain, Ander Herrera, Ekiza, Javi Martínez, Ibai ja Arrizabalaga.

on matkustettava Manchesteriin. Ja he ovat jo siellä. Tuntekaamme heitä kohtaan sympatiaa.

Tuosta kokoonpanosta voisi päätellä paljonkin, mutta itse päättelen vain sen, että Athletic lähtee hakemaan voittoa. Caparrosin rakentama keskelle suuntautuva puolustus on lähestulkoon hajotettu, mutta keskikentän hyökkäysrakentelua on vahvistettu. Peliä varmasti pyritään pitämään nimenomaan keskikentällä ja panostamaan todella nopeisiin, voimakkaisiin ja jopa töniviin laitanousuihin. Itse veikkaisin, että 0 - 1 maalin tulee tekemään oikealta laidalta nouseva Iraola, 0 - 2 taas tulee kulmapotkusta ja ManU saa lohdutusmaalinsa suoraan keskeltä tulevan hyökkäyksen kautta jonkun liverpoolilaisen Idols-tähden tekemänä. Ja tämä kaikki niin, että Javi Martinez, Ander Herrera ja Muniain hallitsevat keskikenttää täysin. Varsinkin Muniain ja Susaetan peliin kannattaa kiinnittää huomiota silloin, kun maaleja ollaan tekemässä.

Veikkaan siis pokkana, että Athletic Club voittaa tämän pelin 1 - 2. Samalla olen kyllä täysin tietoinen siitä, että ManU ei ole mikään helppo voitettava ja saattaa jopa murskata koko Athleticin systeemit. Joka tapauksessa, oli miten oli, tämä peli kannattaa katsoa, jos on jalkapallosta kiinnostunut, ja itsekin aion ehtiä pelin tiimellykseen mukaan viimeistään noin kello 22:45 Suomen aikaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko suositella jotain ilmaista streamia mistä katsella peliä?

IDA kirjoitti...

http://www.sportlemon.tv/

Ainakin tuolta on usein löytynyt hyvää streamia. Tämä myös:

http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football

Näitä tietysti saa käyttää vain ääriolosuhteissa, joissa mahdollisuutta maksullisen tv-kanavan katseluun ei ole ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia. Noilla on selvittävä. Yksi maksukortti on jo joten hallitus ei hyväksy toista.

Tomi kirjoitti...

Ei kai vaan IDA katsele ilmaiseksi mistään piraattisreamerista?
Se ei olis kovinkaan rehtiä perussuomalaisuutta.