maanantai 15. tammikuuta 2007

Historia toistaa itseään

Eurooppaan syntyy itsehallinnollisia alueita, joita erilaiset sotalordit hallitsevat ja verottavat. Samaan aikaan Bryssell europarlamentteineen alkaa muistuttaa päivä päivältä enemmän jotain muinaista Paavin istuimen kokousta. Siellä touhutaan innolla, kuvitellaan vallassaoloa ja puhutaan maailmasta, jota ei edes ole.

"Ranskalaisnuoret" hallitsevat jo 750 lähiötä. Hollannissa kehitys kulkee samaan suuntaan. Ja mitään Englantia ei tietenkään enää edes ole. Samaan aikaan ruotsalais- ja tanskalaisnuoret lähtevät maailmalle sotimaan.

Meillä Suomessa ei onneksi voi tapahtua noin, sillä suuri osa maamme idiokratiasta ja moraalisäteilijöistä on valjastettu toimimaan tulevan, jo päätetyn monikulttuurin onnistumisen puolesta:

Ihminen ei ole nisäkäs,
rotuja ei ole olemassa
.

Euroopassa ehkä onkin tehty se virhe, että he lähtivät monikulttuurikokeiluun ennen kuin turkulaiset tiedemiehet ehtivät analysoida maailman tilan ja sen olemuksen. Me Suomessa olimme viisaampia ja odotimme tuota läpimurtoa.

Näin vaalien alla jokaisen kansalaisen, joka kuitenkin äänestää kepudemarikokoomusta vaikka maailma hukkuisi paskaan, onkin hyvä tietää, että me Suomessa tulemme onnistumaan siinä mikä kaikkialla muualla on osoittautumassa historian suurimmaksi onnettomuudeksi. Ja vaikka tuon tiedon välittämiseen onkin jo saatu mukaan koko suomalainen media, niin toistetaan se kuitenkin myös tässä, jotta kukaan ei varmasti eksyisi polulta kohti uutta, uljaampaa maailmaa, jossa mitään Suomeakaan ei enää ole: Tässä tehtävässä me onnistumme. Se on aivan varma eikä meidän tarvitse tehdä mitään muuta, kuin säilyttää nykyiset poliittiset valta-asemat. Helppoa kuin heinänteko ja sehän on onnistunut meiltä aina ennenkin.

Ei kommentteja: