perjantai 28. helmikuuta 2014

Maansa myynyt


Suomalaiset ovat niin innostuneita politiikasta, että eduskunnan verkkosivut tökkivät myöhään perjaitai-iltanakin. Toivon kuitenkin, että seuraava linkki toimii:

Keskustelu maan kauppaamisesta

Ellei toimi, niin kannattaa hakea sivuilta Suna Kymäläisen puhe, jossa hän perustelee lakialoitteensa ETA-maiden ulkopuolelta tulevien henkilöiden ja yhteisöjen kiinteistönhankinnasta ja vuokrauksesta. Koska kukaan kunnon ihminen ei enää tähän aikaan valvo, niin sen katsominen on hyvä tapa viettää Kalevalan päivän jälkeistä lauantaita. Todella hieno puhe, jossa kansanedustaja muun muassa tekee itse sen työn, joka median olisi tehtävä silloin, kun se asioista uutisoi.

Itse kannatan lakialoitetta aivan täysillä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Meillä on legitiimi oikeus hyökätä, sillä venäläisvähemmistöjämme on loukattu..."

Yksi omanlaisensa maahanmuuttopoliittinen näytelmä odottelee toteutumistaan. Vuonna 1 vai 2 vai myöhemmin, kulissit ovat jo valmiit, kiitos myös Mauno Koiviston.

Milla

IDA kirjoitti...

Niinpä.

Toisaalta inkeriläiset ovat/olivat inkeriläisiä ja Koivisto rintamalla olleena ehkä koki jonkinlaiseksi velvollisuudeksi korvata sodan jälkeiset pakkopalautukset. Tiedä häntä.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi sekä tarkoittaa hyvää että pystyä vielä toteuttamaan se..

Riittääkö Niinistön luonne ja tsunamikoulutus kuljettamaan Suomea oikeaan suuntaan vaiko ei.

Ennenkaikkea kuunnellaanko häntä vai onko nykyinen pluralistinen, "kaikki äänitorvina", malli Venäjän politiikassa toimiva?

Monet pelkäävät suomettumista ja ratsastavat sen pelolla, välittämättä välttämättä, miten Suomen käy.

Paasikiveä odotellessa:)

Milla