lauantai 18. tammikuuta 2014

Lehdistö

Eilen suomalainen lehdistö potkaisi Yleisradion johdolla kuin yksissä tuumin käyntiin Alexander Stubbin ja Kokoomuksen vaalikampanjan. Toivottavasti on jo osoitettu toimittajat seuraamaan sitä tiivisti, että yksikään tapahtuma sen tiimoilta ei jäisi raportoimatta.

Aamulehdellä oli kuitenkin aika perehtyä myös perussuomalaisten päättäjien näkemyksiin.

Kohuttu päättäjä

Aamulehdelle on kunniaksi, että sen lukijat ovat kirjoittaneet kommentteihin varsinaiset faktat, joita journalistisessa uutisessa on tietysti maassamme mahdotonta ottaa huomioon.

Vielä, kun ottaa huomioon sen, että Yleisradio uutisoi evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkisen toimittavan liturgina katolisen messun Roomassa, niin voi sanoa, että uutispäivä oli perinteisen median kannalta kuvaava. Valitettavasti.

Ehdotankin, että seuraavassa, median tilaa ja tulevia valtionapuja pohtivassa seminaarissa koko joukko hiljentyisi meditoimaan seuraavaa:

Urjalan taikayö.

5 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Taas persut itkevat, kun joku kayttaa sananvapauttaan:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/65810-kaj-turunen-teki-rikosilmoituksen-antti-rinteesta-pelottavaa#comment-582686

Eiko persut pitaneet vihapuhelainsaadantoa tarpeettomana ja haitallisena?

Saatanan itkupillit!

Tomi kirjoitti...

Tassa kokoelma "yksittaistapauksista" ja kenties "huumorista":
http://blogit.iltalehti.fi/nasima-razmyar/2014/01/20/yksittaistapauksia/

Listaan loppuun lainaus nykyiselta persusuomalaisten kansanedustajalta Jussi Halla-aholta:
"on vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti. Tämän reptiilin erityisen limainen alalaji on ruotsalainen sosiaalidemokraatti”

IDA kirjoitti...

Halla-ahoa vastaanhan tehtiin rikosilmoitus valtakunnansyyttäjän johdolla koko establishmentin toimesta. Halla-aho ei kannattanut tätä Kai Turusen tekemää rikosilmoitusta, eikä sitä tehnyt puolue.

Itse olen kahden vaiheilla sen suhteen. Te moralisoivat ja kaikesta itkevät sosialistit olette toki ärsyttäviä ja olisi hyvä, jos ikuinen pöyristymisenne loppuisi, koska se on vaarallistakin, mutta toisaalta laki ei välttämättä ole näissä asioissa hyvä työkalu.

Tomi kirjoitti...

IDA, milloin demarit on tehnyt mitään rikosilmoitusta vihapuheesta tai kunnianloukkauksesta?

IDA kirjoitti...

En ole ottanut selvää ilmoittajien puoluekannasta, mutta kyllä heistä aivan varmasti demareitakin löytyy.

Ja ainahan demarit ovat valittamassa vihapuheesta, rasismista ja vastaavasta ikään kuin joku heitä sortaisi tässä maassa.