perjantai 3. helmikuuta 2012

Night of the Living Some


Seuraan säännöllisesti Hommaa, Kotimaa24:n uutispalvelua, Futisforumia, omaa Facebookiani ja lukuista määrää tunnettujen nuivistien blogeja. Minun pitäisi siis olla verkon vihapuheen ytimessä ja tietoinen siitä mitkä valtavat kampanjat ylilyönteineen ovat menossa. En vain ole, eli jossain on vikaa, eikä se ole vastaanottajassa. Presidentinvaalien kampanjat ovat kaikkineen olleet minusta harvinaisen siistejä ja jopa laimeita. Tänään aamulla katselin Niinistön ja Haaviston televisiokeskustelun. Sanotaan vaikka, että kyseessä oli rauhallinen argumentointi asioista, joihin presidentti joko vaikuttaa tai sitten ei vaikuta. Juontajalle huomauttaisin, että panslavismin kutsuminen nationalismiksi on oikeastaan samaa kuin, jos läntistä paneurooppalaisuutta ( ja EU-myönteisyyttä ) kutsuttaisiin nationalismiksi, mutta muuta ei oikein jäänyt käteen. Ja tämäkin nyt oli vain normaalia poliittisten toimittajien tietämystä yhteiskunnallisista ideologioista, ei sen kummempaa. Eli ei mitään tunteita nostattavaa siis. Rauhalliset ja konservatiivisesti edenneet vaalit, jotka voittaa enemmän konservatiivinen ehdokas.

Tänään vielä pitää keskusvaalilautakunnassa tarkistaa hylättäviksi ehdotetut ennakkoäänet. Sunnuntaina ehkä käydä viemässä pienten äänestysaluiden ennakkoäänet äänestyspaikoille ja tiputtaa oman äänestysalueen uurnaan numero 6 ja siinä se.

5 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

ja lukuista määrää tunnettujen nuivistien blogeja

Anteeksi itsekeskeisyyteni, mutta lasketko minut siihen mukaan? Kysyn vaan, kun sain tänään sähköpostia samasta aiheesta.

IDA kirjoitti...

Joo. Lasken tietysti. Tosin en ole varma tuomitsetko modernismin erheet ;)

Anonyymi kirjoitti...

Katsoitko ykköseltä A-studion ohjelman Pukki-ilmiöstä? Se on nähtävissä Yle Areenassa.

Athletic Bilbao menee varmaan cupin finaaliin kun se ehti voittaa Mirandesin vieraspelissä. Hyvin epätodennäköistä on Bilbao häviäisi kotonaan Mirandesille.

Finaalissa sitten on joko Valencia tai Barcelona. Siinä olisi sitten pelattava maksimaalisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sinä vaalivirkailijana jossain äänestyspaikassa?

IDA kirjoitti...

Katsoin tuon A-studion. Jos Hyppönen sanoo, että Pukki on hieno urheilija, niin silloin Pukki on hieno urheilija. Ja puhuihan Pukki vielä ihmisten kieltäkin, vaikka on pelannut stadissa ;)

Keskusvaalilautakunnassa olen.