lauantai 18. helmikuuta 2012

Kulttuuripolitiikkaa

Kohti kunnallisvaaleja I ( loppumaton sarja )

Jokainen äänestäjä saa kopioida yllä olevan luonnoksen itselleen ilmaiseksi. Mikäli voitamme ensi syksy kunnallisvaalit tavoiterajan ylittäen teos tarjotaan äänestäjille viimeisteltynä, ilman tekstejä ja aidossa koossaan. Emme kuitenkaan pakota vastaanottamaan sitä, joten ei pidä pelästyä.

Ehdottomasti voimme luvata myös, että emme milloinkaan, vaikka pääosin olemmekin konservatiiveja,  tule päästämään tulevia kotkalaisia europarlamentaarikkojamme parlamenttiin lausumaan Vaginamonologeja, kuten varsinaisen suomalaisen konservatiivipuolueen edustajilla on tapana tehdä. Siellä yllättäisimme vähäisemmät teutoniveljemme näyttämällä, että kuten Saksassa ja Ranskassa, myös Suomessa konservatiiveilla ja vihreillä on eroja näkemyksissään.


7 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Mikä on sitten tavoitteenne vaaleissa?

IDA kirjoitti...

Kulttuurin ja erityisesti kuvataiteen elvyttäminen :)

Meillä on aika paljon tavoitteita, mutta niiden veivaaminen realistiseksi ohjelmaksi on oma taiteen lajinsa. Tavoitteeksi äänisaaliin osalta asetamme kaiketi joko kaupunginhallituksen tai kaupunginvaltuuston pj:n paikan, jolloin pitäisi olla suurin tai toiseksi puolue täällä. Tosin aika hurja tavoitehan se on, mutta on Bilbaonkin tavoitteena aina €oohkentät ja Saipan tavoitteena pudotuspeleihin pääsy.

Tomi kirjoitti...

Tarkoitin mitkä ovat tavoitteenne vaalituloksen suhteen?

IDA kirjoitti...

Alustavasti juuri tuo kaupunginhallituksen tai kaupunginvaltuuston puheenjohtajan paikka. Eli edellisten kunnallisvaalien äänimäärä pitäisi reilusti kolminkertaistaa.

IDA kirjoitti...

Tarkkana lukuna äkkiä laskettuna siis 7347 ääntä. :)

Tomi kirjoitti...

IDA, tarkoitin persujen kokonaiskannatusta koko maassa.
Taidat vain lukea kysymyksiäni kuin piru raamattua.

IDA kirjoitti...

Pitää katsoa kuvat myös :D Kotkan Perussuomalaisista tässä on kysymys.

Koko maan kannatusta on vaikea ennustaa. Yleisesti varmasti tulee paranemaan edellisistä kunnallisvaaleista, mutta samanlaisen prosentin saavuttaminen maanlaajuisesti mikä oli eduskuntavaaleissa on vaikeaa, ellei mahdotonta.