keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Vittu mitä pellejäEn nyt suoraan vedä tuosta videosta samoja johtopäätöksiä kuin Ellilän Mikko, mutta en paljon muutakaan ja silti kyllä kysyisin vielä erikseen suomalaisissa korkeakouluissa työskenteleviltä lukijoilta: Eikö tietä koskaan edes hävetä? Tuo siis on suomalaisen korkeakoulun mainos :D Ei siis saatana ja Aleksis Kivi ja Plato päälle. Jos tuon yhdistää empiirisenä todisteena alempana esitettyyn Aalto-opiston powerpointtiin ja tekee loogiset johtopäätökset, niin ei voi kuin ristiä kädet ja kiittää Jumalaa siitä, että Kouvolassa on sivistynyt, puolalainen pappi.

4 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Ammattikorkeakoulu on korkeakoulu vain samassa merkityksessä kuin kansandemokratia on demokratia.

IDA kirjoitti...

No eikö käynnissä ole korkeakoulujen jatkuva uudistus? Ja voiko olla mitään korkeampaa kuin PPPPPPP?

Anonyymi kirjoitti...

Tiedemiehen kommentti on aika hauska. Muistetaan nyt kuitenkin, että eivät teknilliset korkeakoulutkaan ole yliopistoja. Tai ovat yhtä paljon kuin kansandemokratia on demokratia.

Teknilliset korkeakoulut ovat sitäpaitsi aloittaneet teollisuuskouluina, jatkaneet sitten opistoina ja nimeneet itsensä korkeakouluiksi ja viimeksi yliopistoiksi.

Tämä oli muuten yhtä tyhmä kommentti kuin Tiedemiehen.


Anteeksi ja hyvää joulua.

IDA kirjoitti...

Hyvää Joulua.

Haluaisin kommentissa erikseen korostaa, että otsikko ei tarkoita videon tekijöitä tai kyseistä koulua tai ammattikorkeakoulujakaan vaan kokonaisuutta lähinnä.