perjantai 4. joulukuuta 2009

Mitä ne meistä ajattelee?

Eivät paljon mitään. Viime vuosisadan alussa länsimainen valtavirta ajatteli suurin piirtein näin:

Education is provided for by a university and technical high school at Helsingfors, by lyceums of the rank of gymnasia, modern scientific schools, and primary schools. Finland has a rich literature both in Swedish and Finnish. Besides the followers of Christianity there are both Jews and Mohammedans in Finland, but they have no civil rights. Since the middle of the nineteenth century about 200,000 Finns have emigrated to the United States, settling largely in Minnesota and Michigan. The town of Hancock, Michigan, is the centre of their religious and educational work.


Se, että nykyinen sivistyneistömme kokee, että Suomi oli takapajuinen maa aina siihen asti kunnes he itse löysivät pinnallisen lännen kivoine muoteineen johtuu vain siitä, että nykyisen sivistyneistömme valtavirta on huomattavasti tyhmempää, kuin sivistyneistömme valtavirta viime vuosisadan alussa.

Mistä tuli mieleen tämä amerikkalaistyyppisen liberaalisuuden määritelmien kokoelma. Pitäisi kääntää se Suomen oloihin sopivaksi, mutta todetaan tässä hädässä vain, että kuulun itse niihin ihmisiin joiden mielestä listan taustamusiikiksi sovitettu ( asiallinen kuvitus ) Imagine edustaa selkeän synkkää pahuutta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello !.
You may , perhaps very interested to know how one can manage to receive high yields .
There is no initial capital needed You may start to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The firm incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with offices around the world.
Do you want to become an affluent person?
That`s your choice That`s what you desire!

I`m happy and lucky, I started to take up real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a proper partner utilizes your money in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and what I started with was a funny sum of 500 bucks!
It`s easy to join , just click this link http://laxogivuni.100freemb.com/yfotacom.html
and go! Let`s take this option together to become rich

IDA kirjoitti...

Ok! 100 bucks for a result: Athletic Club 2 - Valencia 0.

Eurostoihminen kirjoitti...

Make hei, suomalainen ei voi olla konservatiivi, oikeasti, koska suomalainen ei osaa olla konservatiivi, oikeasti. Niin että turha sinunkaan yrittää. Euroopan unionin kannattama eurooppalaisuus on vain koko osamantereen laajuista suomalaisuutta.

IDA kirjoitti...

Make hei, suomalainen ei voi olla konservatiivi, oikeasti, koska suomalainen ei osaa olla konservatiivi, oikeasti. Niin että turha sinunkaan yrittää.

Yrittänyttä ei laiteta sanoo vanha suomalainen sananlasku ;)