keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kotouttamisen on viimein aika alkaa


Vanhat keinot eivät tepsi, joten on aika soveltaa politiikan ulkopuolisia menetelmiä.

Maahanmuuttopolitiikkaa FIFO-menetelmällä on pistää muinaisina aikoina salakavalasti Suomeen hiippaillut Freddy van Wonterghem lentokoneeseen, joka lennättää hänet takaisin isiensä maille. Tilaisuus tähän tarjoutuu jo ensi kesäkuussa, jolloin maassamme pidetään europarlamenttivaalit.

Jostainhan se on aloitettava, että saamme pään auki.

15 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Minusta Wonterghemin linja vaikuttaa epäilyttävästi vasemmistopopulismilta. Rosoinen ulkoasu tekee rehellisen ronskin kansanmiehen vaikutelman.

Tulee vähän Esko Seppänen mieleen. Eikä oikeastaan kauhean vähänkään.

Te olette niin lutuisia.

Anonyymi kirjoitti...

Nopean lukaisun perusteella kaveri vaikuttaa tyypilliseltä poliitikolta: mielipiteitä on, konkreetit ehdotukset vähissä.

Sitten se pahin: syytetään Braxia ja Thorsia työvoimapulapeikolla pelottelusta, vaikka aivan yksiselitteisesti tätä höpinää ovat toistelleet Suomen yrittäjät ja elinkeinoelämä. Mutta eihän yrittäjä yrittäjiä osaa arvostella.

Persuissa olisi jollakin tapaa ainesta, jos tuo pohjaton Kokoomuksen ja "yrittäjyyden" (mitä sillä sitten tarkoitetaankin) hännystely loppuisi. Kannattajakuntaa arvioimalla persut kun ovat suhteellisen selkeä duunaripuolue.

IDA kirjoitti...

"Te olette niin lutuisia."

Me olemme kiltit miehet
me olemme liikkuvat miehet
luotamme toisiimme
päät ideoilla täytettyinä. Hei Hoi!

....

Tällä tavalla EU loppuu
Tällä tavalla EU loppuu
Tällä tavalla EU loppuu
ei pamaukseen vaan oivallukseen.


:)

IDA kirjoitti...

Freddy ei varmaan yrittäjänä sentään voi hännystellä itseään.

Seppäseen varmaan liittää kansallismielisyys ja EU-vastaisuus. Toisaalta en usko, että muuten politiikasta päästäisiin yhteisymmärrykseen.

Lueskelin Vennamon muistelmia ja tuli mieleen, että peruslinjana on ollut distributismi jo ennen, kuin moinen sivistyssana suomeen suuremmin rantautui.

Kekke kirjoitti...

Huvittavinta Freddyä vihaavien piirteistä on tuo hoono soomesta aukominen.

Samat tyypit varmaan huutelevat rohkaisevia eläköitä Zahra Abdullen hoastamiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai siinä mitään ihmeellistä ole, että puutteellisesta kielitaidosta vinoillaan. Ei taida olla harvinaista persujenkaan joukoissa, vaikkakin suuntautuu vissiin vähän eri kohdejoukkoon...

Kaverista tulee tosiaan mieleen, että siinä taas seuraava persu valmiina hyppäämään Kokoomuksen kelkkaan, kun silmä välttää.

Tämä heppu ei vaikuta tyypiltä, joka puolustaa suomalaisen duunarin oikeuksia.

IDA kirjoitti...

Tämä heppu ei vaikuta tyypiltä, joka puolustaa suomalaisen duunarin oikeuksia.

Koskaanhan ei voi olla varma mistään, mutta jos noin olisi ja vaikutelmasi pitäisi paikkansa, niin tuskin Kymen vaalipiiristä ajettaisiin Freddyn ehdokkuutta.

Jukka Aakula kirjoitti...

Tuo fifo-havainto on aika hyvä.

Suomessa pidetään velvollisuutena että pitää ottaa maahanmuuttajia nimenomaan pakolaisisa generoivista kulttuureista.

Ja edistää näin palolaisuutta generoivaa meemiä. Eli huonontaa maailmaa.

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2008/12/elinvoimaiset-kulttuurit-levivt.html

Maailman huonontaminen on minusta moraalisesti väärin.

Tiedemies kirjoitti...

Minustakin tämä työvoimapula-kiistakapula on vähän hassu. Sen ovat julkisuuteen tuoneet nimenomaan elinkeinoelämän edustajat, palkansaajajärjestöt ovat olleet hiljaa ja/tai kritisoineet tätä lähtökohtaa.

En osaa suoralta kädeltä nimetä oikein mitään sellaista kohtaa (näin vähin eväin; sivuthan ovat aika köykäiset substanssin osalta), joka ilmiselvästi olisi jotenkin ristiriidassa Seppäsen linjan kanssa. Ehkä suhde Venäjään olisi sellainen?

No, nuo laitavasemmistolaiset nyt ovat vähän epäkoherentteja välillä.

IDA kirjoitti...

Seppäsestä tuli mieleen, että mies on selvä kansallinen sosialisti. Samaa ovat olleet monet entiset enemmistökommunistit ja lähes kaikki muinaiset demarit ennen nykyisiä rappion aikoja. Jos ottaisimme erilaiset nimitykset Suomen poliittisesta historiasta emmekä toisen maailmansodan ja sitä edeltävien tapahtumien populaarihistoriasta, niin käsitteet voisivat olla paljon selkeämpiä ja toimivampia.

Eniten Freddy varmaan eroaa poliittisesti Seppäsestä tuon yksityisyrittäjäpainotteisuuden kautta.

Niille, jotka työn, sairauden, levon tai jonkun muun syyn vuoksi eivät kykene perussuomalaisia äänestämään Seppäsen avustaja Anna Mikkola on varmaan mitä mainioin ehdokas.

Jukka:

Jep. Pakolaisten mukana tavallaan katoaa sitä vastavoimaa, joka olisi muuttamassa tilanne sellaiseksi, että pakolaisuus ei olisi välttämätöntä.

Toisaalta, jos henki on pelissä ja vastarinta toivotonta, niin kyllähän se on asiallista paeta. Pelkkä pakolaisten vastaanottaminen ei kuitenkaan ratkaise mitään ongelmia. Tavallaan on Suomeltakin moraalinen kannanotto, että täällä toimii erilaisia tamilien vapautusjärjestöjä tai Irakin ja Iranin kommunistisia puolueita.

Kekke kirjoitti...

"Tavallaan on Suomeltakin moraalinen kannanotto, että täällä toimii erilaisia tamilien vapautusjärjestöjä tai Irakin ja Iranin kommunistisia puolueita."

Ja Saksassa Bozkurtlar ja PKK.

Tiedemieskin voisi keskittyä oikeasti vaarallisten nazzien touhuihin eli juurikin Bozkurtlarin.

Tiedemies kirjoitti...

Ei minulla ole hajuakaan, mikä on "Bozkurtlar", ilmeisesti sana viittaa suteen jossain kielessä ja asiayhteydestä kuvittelen, että se on kai joku terroristijärjestö.

Toimiiko järjestö Suomessa? Pyrkiikö se vaikuttamaan Suomen politiikkaan?

Suomessa toimivat ulkomaiset kommariwhatever järjestöt eivät pääsääntöisesti pyri vaikuttamaan Suomen politiikkaan ja vaikka niiden poliittinen agenda olisi mielestäni kuinka kyseenalainen, on niillä oma oikeutensa olla olemassa jos ne eivät Suomen lakeja (tai niitä kansainvälisiä sopimuksia, joissa Suomi on osallisena) riko.

Monissa maissa kommunistiset puolueet on kielletty. Samoin monissa maissa on erilaiset separatistijärjestöt kielletty. Joissain maissa jopa kaikenlainen oppositiopolitiikan ajaminen on kiellettyä.

IDA kirjoitti...

Juu. Tuo on tietysti totta, että Suomi voi hyvin tukea noita vapautusliikkeitä, tai ainakin antaa väliaikaista tilaa niille. Olisi kuitenkin moraalisesti rehellistä olla selvillä niistä ja niiden tavoitteista, jos ne toimivat Suomesta käsin.

Anonyymi kirjoitti...

Nimenomaan moraalisesti rehellistä on tuoda esiin se, jos ei ole niistä kuullutkaan.

Moraalisen rehellisyyden kanssa on aika vähän tekemistä sillä, ettei ole sattunut kuulemaankaan jostain marginaalijärjestöstä.

IDA kirjoitti...

Moraalisen rehellisyyden kanssa on aika vähän tekemistä sillä, ettei ole sattunut kuulemaankaan jostain marginaalijärjestöstä.

Tarkoitin siis Suomen valtiota.

En usko, en toivo, enkä varmaan edes halua, että kaikki ihmiset olisivat niistä tietoisia.

On valtiolta jonkinlainen kannanotto, jos se antaa niille tilaa. Eli periaatteessa, jos oikein hyveellisiä oltaisiin, valtion pitäisi samalla toimia niin, että noiden järjestöjen ajamia asioita myös edistettäisiin tai ainakin pyrittäisiin luomaan toimivaa kompromissia niiden ja vieraiden valtioiden, joiden hallintoa ne vastustavat, välillä.

Se, että vain annetaan tilaa väkivaltaisen konfliktin toiselle osapuolelle toimia on tietyllä tavalla vastuun pakoilua.

Ymmärrän kyllä, että näitä juttuja on katsottava tapauskohtaisesti käytännön kannalta. Tässä on kuitenkin hyvä kirjoittaa idealistisesti, koska suoraa - jos nyt mitään - vaikutusta tapahtumiin ei ole :)