torstai 28. elokuuta 2014

Arpaonni


Mestareiden liigan lohkoarvonta päättyi juuri. Vanhan sanonnan mukaan "pallo on pyöreä", mutta kyllä nyt on niin, että Athletic Club tulee kaiken järkevään ajatteluun perustuvan ennusteen mukaan voittamaan lohkonsa.

PortoPorto(POR)
Shakhtar DonetskShakhtar Donetsk(UKR)
AthleticAthletic(ESP)
BATEBATE(BLR)
Ja jos vielä käy niin, että tuon lohko H:n voittaja kohtaa tänäkin vuolla lohko D:n kakkosen, joka on Arsenal, Dortmud, Galatazaray, tai Anderlecht, niin paikka neljän parhaan joukossa näyttää enemmän kuin todennäköiseltä. Siitä sitten vain loppuotteluun.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaatko kirjoittaa alkulohkon otteluista blogijutut, jotka sisältäisivät otteluennakon, jonkinlaisen liveseurannan sekä otteluraportin?

IDA kirjoitti...

En tiedä, mutta Espanjan liigan meinasin tällä kaudella "raportoida" tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tuuri lohkoarvonnassa. Toivottavasti ei syödä saalista ennen kaatoa.

Ylimielisyyteen tai pakitteluun ei ole varaa kuten ekassa Napoli-pelissä, jossa omissa soi heti kun ryhdittiin vaan pitämään 1-0johtoa.

IDA kirjoitti...

Näin. Joukkue vaikuttaa ilahduttavan kovalta, mutta viimeistään kai Herreran lähdön jälkeen taitaa olla selvää, että kovempia, tai edes tasavahvoja, joukkueita vastaan ei ole varaa "barcelontyyliseen" pallonhallintaan ja jäädyttelyyn.

Eka Napoli-peli oli kuitenkin vierastasuri. Veikataan huomiseen Levante-peliin reilusti 3 - 0 voittoa. Jos Levante tekee yhdenkin annetaan pulustukselle miinus.