sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Analyysi suomalaisen oikeiston alennustilasta.

Kokoomus.

Loppu.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mittees iita tykkää tästä Juhani Putkisesta joka kirjottelee tuolla usarissa, se ainaki sanoi olevansa oikestolainen, välillä tuntuu kuitenki että onko silläkään kaikki telkät pöntössä

IDA kirjoitti...

En ole lukenut. Täytynee tutustua.

Itsehän en edes väitä olevani oikeistolainen, mutta silti jotenkin surettaa Kokoomuksen alennustila. Lähes kaikki kannanotot jotka Kokoomukselta tulevat arvokysymyksiin voisivat tulla suoraan Euroopan sosialisteilta.

Tomi kirjoitti...

Putkisella tosiaankaan ei ole kaikki lepakot tapulissa.
Hänen kaltaisiaan sotahulluja ei tarvita mihinkään.
Tosin persuilla on sotakiihkoilijakansanedustajiakin.

Yli-Balthasar kirjoitti...

Putkinen on aika heikko esitys. Putkinen luulee olevansa suuri historiantutkija, koska kaikki hänen kirjoittamansa on varustettu "suorin lainauksin ja tarkoin lähdeviittein". Ongelma tuossa vain on, että historiantutkimus ei toimi niin, että haetaan vain ja ainoastaan omaa mielipidettä tukevia "suoria lainauksia ja tarkkoja lähdeviitteitä". Ne ovat vain tutkijan apuvälineitä. Johtopäätökset tehdään erikseen.

Talouspolitiikassa Putkinen on taas samalla tasolla kuin kaikki muut kokoomuslaiset, eli hän tietää kansantaloudesta yhtä paljon kuin Iiro Viinanen. Eli ei siis mitään. Erilaisia kauppaopin kappaleita sen sijaan siteerataan jatkuvasti. Kansantalous on eri asia kuin yritystalous.

Lukekaa Heynon tiiviis Kansantaloustieteen kurssi:

http://jheyno.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Nyt on menossa osa 10.

Anonyymi kirjoitti...

Niin olen meinannut kyllä kommentoida putkiselle siitä etä onha hienoo että lähdeviitteitä, mutta onko lähdekritiikkiä, saattaa joutua bannituksi.
Putkisessa häirittee se että se luulee että neukut on kokoaika kiiluvasilmäsesti odottamassa tilaisuutta hyökätä suomeen, vaikka en itsekään nyt kyllä "selkääni käntäs" venäjän suuntaa, varuillaan pitää olla kuitenki venäjänsuhteen aina, suurvallalla on omat intrensinsä kuitenki ...
Ps. Mahtoi putkisella tulla syntax erroria fanaattisena ydinvoimankannattajana ja hysteerisenä venäjäfoobikkona, kun näytää että pyhäjoen ydinvoimalan tekee rosatomi, ..