perjantai 11. toukokuuta 2012

Pelkoslaisuus

Pelkoslaisuus näyttäisi päätyvän loogiseen lopputulemaansa:

http://todellisuus.org/index.php?topic=1794.300

Eipä jaksa paljon kiinnostaa, koska kyseinen lahko on kaiken järjen mukaan aika vaaraton, vaikkakin kiihkeä ja innokas.

5 kommenttia:

Sarsila kirjoitti...

Terve, Ida. Jos joku sairastaa nivelrikkoa, joka ilmenee esim. niskassa, älköön hän uskoko lääkäriä, joka neuvoo harrastamaan sauvakävelyä. Moinen liikunnan muoto vain pahentaa asiaa ja invalidisoi asiakkaan.

Vasarahammer kirjoitti...

Pientä hajaannusta on havaittavissa todorgin riveissä. Timo Anttila ei alistu militanttiateistien ylilyönteihin mutta pitää toki pahempana, kun islamia sanotaan pedofiiliuskonnoksi.

Poliittisesti korrektisti voisi toki sanoa, että islamin käsitys naisen sukukypsyydestä on erilainen. Vihjailu profeetan esimerkkiin lapsiavioiliitoissa on toki vihapuhetta.

IDA kirjoitti...

Terve! Totta tuo. Sauvakävely sopii lähinnä vain kohtuullisen terveille suomalaisille. Oma siirtymäni tässä kyynärsauvoista kävelysauvoihin ja ehkä jopa hurjassa tulevaisuudessa suksisauvoihin on ollut aika hidas ja eräänlaisia välisuvantoja täynnä. Nykyään pyrin lähinnä kävelemään ilman mitään sauvoja kaikki inhimilliset hyötymatkat. En ole vieläkään saanut itsestäni pois sitä väärää ajattelua, että jonkin lenkin kiertäminen tuntuu jotenkin hölmöltä.

Hammer:

Yritin lukaista noita, jotta selviäisi mitä minulla tai tuntemillani perussuomalaisilla tai suomensisulaisilla olisi noiden juttujen kanssa, mutta edelleenkään ei ilmeisesti yhtään mitään. Täsmälleen samalla tavalla miten he "analysoivat" jotain halla-aholaisuutta voisi heitä analysoida Pelkosen ympärille kokoontuneena ja tätä johtajanaan pitävänä klikkinä.

Tomi kirjoitti...

Öö, miksi poistit vihakirjoituksesi?

IDA kirjoitti...

Koska se oli huono, eikä vastannut tarkoitustaan: jouduimme vetäytymään metsästä flunssaisina :D