keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Länsimaiden tuhoTällä pateettisen imelällä mainoksella käydään länsimaiden keskeisen johtajan, USA:n presidentin vaalikampanjaa. Siinä sanotaan, että elleivät ehkäisyvälineet ja abortti tule valtion puolesta, niin tyttärestä ei oikeastaan voi tulla hävittäjälentäjää, joka käy sitten isona teollisesti tappamassa vihollisia. Eikö tämä nyt vähän näytä siltä, että länsimaat ovat tuhonsa ansainneet ihan itse?

Ehkäisystä ei edes ole tullut kontroversiaali asia USA:ssa tänä vuonna, vaan kontroversiaalia tuli ainoastaan siitä kuinka ne, jotka eivät sitä hyväksy, pakotetaan maksamaan siitä ja tukemaan sitä. Eli Obaman omaa kädettömyyttä johon Hillary Clinton, näinä väitän, enkä ole edes jälkiviisastelija tässä koska sanoin sen jo ennen edellisiä vaaleja, ei olisi koskaan sortunut.

10 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

On lyhytnäköistä kuvitella että Hillary Clinton olisi yhtään Obamaa kummempi presidentti. Samat kyseenalaiset "arvot" ovat perustana kaikilla, jotka Yhdysvaltojen poliittisessa elämässä etenemään pääsevät puolueesta riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei. Barack Hussein Obama on positiivisen syrjinnän ja mafiaottein toimivan rikollisjärjestö Acornin tuotos. Hänen kaltaisensa ei olisi voinut olla Hillary Clinton eikä kukaan muukaan.

Tomi kirjoitti...

Iltasanomien mukaan katolinen manaaja sanoi, että Roomassa tyttöjä kidnapataan Vatikaanin orgioihin. Näin siis katolisen kirkon ytimessä. Myös on selvää, että kirkolla ja mafialla on tiiviit yhteydet.

Valkea kirjoitti...

Obama ja Hillary ovat kummatkin valtio-organisaatioiden sätkynukkeja, valmiiden puheiden teleprompterilukijoita. Nyt siis tiedämme, että Hillary olisi tehnyt tuon saman.

Tomi kirjoitti...

IDA ja Valkea, G.W. Bush oli sitten Jumalan lahja USA:n kansalle?

Valkea kirjoitti...

... Eivätkä republikaanit eroa millään merkittävällä tavalla liberaaleista.

IDA kirjoitti...

"On lyhytnäköistä kuvitella että Hillary Clinton olisi yhtään Obamaa kummempi presidentti. Samat kyseenalaiset "arvot" ovat perustana kaikilla, jotka Yhdysvaltojen poliittisessa elämässä etenemään pääsevät puolueesta riippumatta."

Joo. Tietysti näinkin. Mutta siis terveydenhuoltouudistuksen suhteen Clinton olisi ollut parempi. Hän olisi ajanut sen läpi ja olisimme päässeet tästä ikuisuusaiheen jauhamisesta. Näin väittäisin.

IDA kirjoitti...

"Iltasanomien mukaan katolinen manaaja sanoi, että Roomassa tyttöjä kidnapataan Vatikaanin orgioihin. Näin siis katolisen kirkon ytimessä. Myös on selvää, että kirkolla ja mafialla on tiiviit yhteydet."

Sen siitä saa, kun pitää tietolähteenään kapitalistisen Murdoch-konsernin lehtiä ja uskoo niihin sokeasti. Siinä voi lopulta kasvaa jopa demariksi.

http://www3.lastampa.it/cronache/sezioni/articolo/lstp/455110/

Uskon tomi ihan vilpittömästi, että sinulla saattaa silti olla vielä toivoa. Pyhä katolinen kirkkokin voisi varmasti myös auttaa sinua henkisessä eheytymisessäsi pois kapitalistimedian luomista harhoista. Ainakin se opettaisi käyttämään tietolähteenä muutakin kuin The Sunia ja Iltasanomia.

Sinänsä kuitenkin mukavaa, kun puolustat urhoollisesti sitä, kuinka jokaisen jenkkitytön unelmaa tulla hävittäjäpommittajaksi tulee tukea vaikka minkälaisilla valheilla.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
IDA kirjoitti...

En viitsisi laittaa anonyymia kommentointia lukkoon, mutta poistelen kaikki anonyymit kommentit, jotka eivät liity aiheeseen ja ovat tasoltaan satiirista ilkeyttä tavoittelevia yläastevitsejä, joten turha vaivautua.