keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Modern Times

No johan on! Aamulehtien lukemisesta olisi vain syytä luopua, jos haluaa pysyä tiedossa kiinni. Oma vika, mitäs luin.

L'Osservatore Savolaxo

Soturi Sokrates käy komiteamuodostelmassa soturina taistoon hyökkäämällä viattomien lukiolaisten kimppuun. Aika hyvä kuva nykyajastamme ja koska se on tahattomasti esitetty, niin se on varmasti myös todellinen. Odotan käytännöllisen etiikan asiantuntijan Timo Airaksisen kommenttia kamppailusta ennen kuin uskallan sanoa mitään itse asiasta. Totean tässä vaiheessa vain sen, että Savon Sanomat olisi lehtenä varmasti huomattavasti parempi, jos se olisi kirjoitettu vanhalla muinaiskreikalla.


4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Heppu asuu niin maalla, että sinne lähetetään aikamerkkikin postilla.

Suomi alkaa viimeisenä maana herätä todellisuuteen, ja savossa se tapahtuu viimeisen maan viimeisinä nurkkina.

IDA kirjoitti...

No en nyt tiedä. Savossa on puolensa. Hienoja ihmisiä ja järvisuomen maisemat vetoavat rannikonkin asukkiin monin tavoin. Rannat ovat ehkä liian reheviä, mutta silti.

Tuo kirjoitus oli kyllä luvalla sanoen tyhmä ja ilmeisesti vasemmalla kädellä, juurikaan mitään ajattelematta vetäisty. Näitä sattuu paremmissakin piireissä :D mutta koska tuossa oli tuo Hommaforum vedettynä esiin, niin oletan kirjoituksen olevan poliittisesti motivoitu.

Itseänikin Hommaforum ärsyttää usein suuresti, mutta en havaitse siellä tuollaista mitä kirjoituksessa otetaan esiin. Ja kirjoitushan ei oikeastaan esitäkään muuta vaihtoehtoa kuin täydellisen hyväksymisen sille mitä "ulkomaat" tekevät. Mikä on tietysti ja täysin ilmeisesti tyhmää.

Omasta mielestäni Homma on suhteellisen ok. mutta sen pitäisi pyrkiä pois erilaisten yksittäistapausten jatkuvasta vatvomisesta. Ne voisi kirjata ja siirtää sitten keskustelun yleisempiin asioihin. Niin Sokrateskin :D olisi ehkä tehnyt. Toisaalta kuka sen päättää mitä torilla ja matkalla foorumiin huudellaan?

Tomi kirjoitti...

Savolaiset ovat johtaneet Suomea yli 60 vuotta. Savosta tulevat kaikki piällysmiehet.

IDA kirjoitti...

Tomi:

Kotkahan on savolaisten amerikka. Siksi me kymiläiset kärsimme :D