lauantai 4. syyskuuta 2010

Moldova 2 - Suomi 0

Olen äärimmäisen pettynyt tähän tulokseen ja esitänkin tässä valitukseni: Ottaa lievästi päähän, mutta en haistattele ;)

Koko homman voi kuitata voittamalla Hollannin vieraissa, mitä en pidä mahdottomana. Hyypiältä kapteeninnauha pois. Se on joka tapauksessa pelikiellossa ja muutenkin ilmeisesti itseään täynnä. Kaikin tavoin surkea peli, mutta hyviä avauksia kulmalippujen ja  maalin välistä. Oikea laita pelasi hyvin. Tästä mennään vielä EM-kisoihin.

7 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Markus Heikkinen oli ainoa joka erottui keskinkertaisuuksista. Fredrikson ei myöskään pettänyt.

Baxter tekee sukupolvenvaihdosta mielestäni väkisin. Nuoret pelaajat kyllä ottavat vanhojen paikat kunhan ovat siihen valmiita, ei sitä paikkaa tarvitse tarjottimella antaa. Sitä ennen pitäisi vain laittaa parhaat kentälle jokaiseen yksittäiseen matsiin eikä tehdä enää kokeiluja karsintamatseissa.

Vierasmatsiksi ennakolta puolustavaksi tiedettyä joukkuetta vastaan tuo kokoonpano ja pelitapa oli ääliömäinen.

Vasarahammer kirjoitti...

Sukupolvenvaihdos nimenomaan tehdään väkisin. Otetaan kuokkaan ensimmäisissä karsinnoissa, kunnes nuoret ovat valmiit ottamaan vastuun ja viemään Suomen kisoihin.

Baxter vain on roikottanut ukko-osastoa mukana väkisin, tai sitten Palloliiton markkinointiosasto on hänet siihen pakottanut.

Litmasen avauspaikassa ei ollut mitään järkeä. Myös Hyypiän hidas kääntyminen on ollut tiedossa jo vuosikausia.

Virallinen optimismi on silti säilytettävä, vaikka eteenpäinmenoksi taitavat nämäkin karsinnat jäädä.

Catilina kirjoitti...

Ainoa potkupallojoukkue, mitä olen koskaan vilpittömän innostuneesti fanittanut ja kannattanut, oli Moisionvaaran palloseura -80 -luvun alussa. Tietääkseni MoPS pelaa vieläkin, ja ensi kaudella voisin pyhiinvaeltaa kokemaan samaa tunnelmaa. Kahdeksan hengen yleisömeren aaltoilu kannustuslauluineen tempaa paatuneimmankin mukaansa. MooooPSi teekeee vieä maaaalin ensi kesänäkin! Tekeehän?

Vasarahammer kirjoitti...

Tänään saadaan lopussa kulma.

Imulippo kirjoitti...

"Tänään saadaan lopussa kulma."

En minäkään paljon odota tuloksellisesti mutta on aina mielenkiintoista nähdä yksilöiden itseluottamuksen taso kovatasoista taitojoukkuetta vastaan.

Väykkä avauksessa pelintekijän paikalla :)

Vasarahammer kirjoitti...

Alku oli kyllä karmivan näköistä. Sitten Suomi sai kulmasta maalin ja pelin luonne muuttui.

Maalintekopaikkoja on tuhrittu jo aika lailla, joten eteenpäinmenolta vaikuttaa.

Imulippo kirjoitti...

Ensimmäistä varttia lukuunottamatta ei yhtään pöllömpää pelillisesti. Arvostan sitä, miten joukkue nosti tasoaan huonon alun jälkeen jossa monilta joukkueilta olisi napsahtanut.

Tiedän, että kuulun tässä vähemmistöön, mutta Roman Eremenko ei ole oikeasti niin huono kuin miltä hän kentällä näyttää. Vika on valmentajan, joka jättää hänen kykynsä oivaltaviin läpisyöttöihin kokonaan käyttämättä puolustavassa roolissa. Antakaa tuolle kaverilla vapaa rooli kärjen takana ja poistakaa puolustusvelvoite niin huomaatte, että meillä on kansainvälisen tason pelintekijä.

Losan voisi kyllä heivata asenneongelmineen hiuksista v*****n kun parempiakin vaihtoehtoja keskelle on.

Karsinnat on jo menetetty, siksi onkin erityisen mielenkiintoista katsoa yksittäisiä maajoukkuepelejä :)