lauantai 28. elokuuta 2010

Tasavallan presidenttiLisää vaalivideoita siis.

Ottamatta kantaa videon taiteelliseen, esteettiseen ja sivistykselliseen antiin  - enhän ole mikään kriitikko - totean vain, että kaikkein kauheinta, suorastaan kolkon kammottavaa tässä on se, että nuo onnistuivat saamaan oman ehdokkaansa valituksi.

No, ikuisesti optimistisena neljännen polven punakaartilaisena on todettava, että kuulun ensin kirkkoon ja sitten kansaan; noihin maan hiljaisiin ja valtio tulee sitten jollain sijalla, jota en oikein osaa, enkä nyt videon katsottuani edes viitsi määritellä. Katsellaan eduskuntavaalien jälkeen.

9 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Voi *****.

Joskus mikään määrä Facepalmia ei vaan sekään riitä...

Valkea kirjoitti...

Minulle tuli tuosta videosta mieleen seuraavaa:

Neuvostoliitto ja Stalin eivät olekaan kuolleet, ne onnistuivat säilymään myllerryksistä huolimatta. Stalin määrää suomalaista alkuperää olevat naisten keskitysleirin vartijat tekemään nykysuomalaiseen makuun vetoavan propagandavideon Tarja Haloselle, koska se edistää kommunistisen imperiumin tavoitteita. Video onnistuu tavoitteissaan niin hyvin, että aidosti vapaissa vaaleissa 90% suomalaisista äänestää Tarja Halosta. Spontaanit kansanjoukot kokoontuvat kaduille huutamaan yhdessä "Huraa! Huraa! Tarja Halonen johdattaa meidät aurinkoiseen kommunismiin! Marx, Lenin ja Stalin ovat ohjeenamme! Eläköön YYA-ystävyys ja kansainvälisyys!" Keskuskomitean ja KGB:n alaisuudessa toimivat tiedotusvälineet Helsingin Sanomien ja Ylen johdolla käyttävät Tarja halosesta hellittelevästi nimitystä "Koko kansan sosialistinen muumimamma".

Tyytyväinen Stalin antaa videon näyttelijöille ylimääräisiä makkara- ja leipäkuponkeja, ja heidän lapsensa pääsevät aivopestäviksi hyvätasoiseen Kansojen Ikuinen Kommunistinen Ystävyys -eliittikouluun. Kaksi onnekkainta lasta pääsee arvalla valittuina indoktrinoitaviksi korkeimman tason Lenin on Ylin Johtajamme -eliittikouluun.

Koska videon ohjaaja saattaa joskus, jossain, jollain tavalla käyttää vaikuttavia taitojaan Stalinia vastaan, Stalin määrää ohjaajan ja hänen sukunsa välittömästi teloitettaviksi.

***

Tämä video sopisi hyvin kansainväliseen levitykseen.

Tiedemies kirjoitti...

Minä en kyennyt myötähäpeän vuoksi katsomaan sitä enempää kuin muutaman sekunnin. Oli pakko pysäyttää se ennen ensimmäisen säkeen loppua.

Joku on soluttanut demarit, ja päättänyt tehdä puolueesta lopullisesti selvää.

Kumitonttu kirjoitti...

Aivan loistava löytö, Ida. Siis olinko näkevinäni oikein, että nuo naiset ovat demareiden eduskuntaryhmän jäseniä Urpilainen mukana??????

Jos siis silmämunani olivat oikeassa välittäessään viestin aivojeni näkökeskuksen, niin täytyy sanoa että olen ylpeä tuosta. Aivan mieletöntä, että nuo vanhat dinosaurukset ovat taipuneet tällaiseen. Taiteellisesta tasosta voi tietty nauraa katketakseen, mutta ajatus on tärkein. Perkele, tässä joutuu vakavasti miettimään valvotaanko hallintoalamaisia Paasitornista käsin seuraavat neljä vuotta.

Gagarin kirjoitti...

Ottamatta kantaa videon taiteelliseen, esteettiseen ja sivistykselliseen antiin - enhän ole mikään kriitikko - totean vain, että kaikkein kauheinta, suorastaan kolkon kammottavaa tässä on se, että nuo onnistuivat saamaan oman ehdokkaansa valituksi.

Vielä pahempaa seuraisi, jos Mäki-Ketelän, Kerosen ja kumppanien haave "suorasta demokratiasta" joskus toteutuisi. Muistakaa miten antiikin Ateenankin kävi.

IDA kirjoitti...

Gagarin:

On suora demokratia tavallaan jalo tavoite. Omasta mielestäni se kyllä edellyttäisi - vaikka pitää muistaa aina, että Suomi on vain 5 miljoonainen kansakunta - tietynlaista alueellisen jaon syventymistä niin, että Eduskunnalle jäisivät vain ns. suuret asiat ja paikallisella voitaisiin päättää asioista paljon nykyistä laajemmin. Eli itse asiassa se edellyttäisi mahdollisimman monen henkilökohtaista, vastuullista osallistumista poliittiseen päätöksentekoon.

Suorempaa demokratiaa kaipaisin itsekin esimerkiksi siirtoäänivaalin muodossa, mutta tätä mikään poliittinen puolue ei tunnu lähtevän ajamaan.

Tiedemies kirjoitti...

Suorempaa demokratiaa kaipaisin itsekin esimerkiksi siirtoäänivaalin muodossa, mutta tätä mikään poliittinen puolue ei tunnu lähtevän ajamaan.

Inhottavaa liberaalia hapatusta!!

IDA kirjoitti...

Inhottavaa liberaalia hapatusta!!

Eikä ole. Kaikki esitetty on sopusoinnussa niin sanotun suuren keltaisen kirjan, Paavien yhteiskunnallinen opetus, Katoliset sosiaaliensyklikat Leo XIII:sta Johannes Paavali II:een, kanssa :)

IDA kirjoitti...

Kumitonttu:

Aivan loistava löytö, Ida. Siis olinko näkevinäni oikein, että nuo naiset ovat demareiden eduskuntaryhmän jäseniä Urpilainen mukana??????

Oikein näit. Itse epäilen samaa, kuin TM, että joku teki SDP:lle jekun. Ehkä kameramies oli luova taiteilija ja sai tuon typeryyden näyttämään aidolta Stasirapilta ;)