sunnuntai 1. elokuuta 2010

Sellbaattipäiväkirja osa 15 ( meditaatio )


Aivan loistava uimapaikka keskellä metsää. Kuvassa olevan mutkan takaa avautuu noin 500 metriä pitkä ja pari sataa metriä leveä, pystysuorien kalliolouhosten kauttaaltaan reunustama vesialue. On uskomattoman hienoa kellua laiskasti ja viileästi ihmisten työn keskellä täydellisessä yksinäisyydessä.

Jos olisin buddhalainen olisin mietiskellyt erästä intialaista kaupunkia, johon Gautama laskeutui taivaasta vietettyään siellä sadekauden saarnaten jumalille ja äidilleen, joka oli syntynyt uudelleen tuohon kaupunkiin ja nauranut hyväntahtoisesti Sam Harrisille ja Richard Gerelle, mutta en ole. Mietiskelin siis ihan muita salaisuuksia.

Ensimmäinen tietokoneohjelma, jonka koskaan olen tehnyt oli nimeltään Pink Floyd, Live in Africa. Siinä oli sysimustalla taustalla kaksi silmää ja suu. Silmät avautuivat ja sulkeutuivat ja suu levisi hämmästyksestä ammolleen ja supistui taas suppuun sydämen sykkeen tahdissa. Luulin silloin, että kyseessä oli huono ja kevyt pila Pink Floydin musiikista. Enää en ohjelmoi.

Ei kommentteja: