perjantai 17. toukokuuta 2013

Sataa persujen laariin

SDP vaihtoi ministereitä.

Eli tuossapa aika täydellinen uutinen, jossa otsikon ja sisällön voi vaihtaa päittäin ja joka kuvaa tapahtuman keskeisen sisällön täydellisesti.

23 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Persuillahan on tarjota kovaa porukkaa Suomen politiikan huipulle. Sieltä löytyy mm. Kreationisti ja hihhuli Mika Niikko, juoppo ja hihhuli Teuvo Hakarainen, höyrypäinen pojankloppi Olli Immonen, sekopäinen huuhari James "vittu mikä nimi" Hirvisaari, maalaistollo ja "susiasiantuntija" Pentti Oinonen, läski katolinen ja poliittinen broileri Timo Soini, sotahullu lapualainen Jussi Niinistö, sitten löytyy rotutohtori Halla-aho ja hänen papukaijaköörinsä, johon kuuluu myös Immonen ja Hirvisaari.

Kyllä Suomi muuttuu paratiisiksi, kun tämä porukka valtaan pääsee.

Matias F. kirjoitti...

Vaikuttaa taas joltakin feminismireaktiolta, että kun Guzeninalle piti antaa potkut, piti samalla laittaa myös Gustafsson kiertoon ja naisia tilalle, ettei olisi kyse naisten työpaikkakiusaamisesta (huonojen suoritusten takia).

Tomi kirjoitti...

Gustafssonin vaihtamista en ymmärrä, hän on tehnyt hyvää työtä. Guzenina-Richardson on ollut vaikeuksissa, toki hän on selvinnyt paremmin kuin yksikään persu olisi selvinnyt (tämä siksi, että persut ovat täynnä rupusakkia).

IDA kirjoitti...

Tomin kommentitkin satavat persujen laariin, jos tätä nyt joku muu sosialidemokraatti kuin hän sattuu lukemaan.

Persut eroaa demareista puolueena nimittäin siinä, että persuissa työläisetkin ovat täysivaltaisia jäseniä, joita ei katsota aiheelliseksi eikä sopivaksi herjata julkisuudessa. Eikä siihen todellakaan ole mitään aihettakaan.

Tomi kirjoitti...

Kuka persukansanedustaja on työläinen? Kukaan luettelemistani ei ole. Hakkarainen on tehnyt työläishommia, mutta vanhempiensa yrityksessä.
Immonen on taas vartija, ei siis oikea duunari. Hirvisaari on ainakin ollut veturikuski, mutta veturikuskit ovat perinteisesti olleet kokoomuslaisia eli pitäneet itseään herroina.

Vasarahammer kirjoitti...

Pia Viitanen kehui radiossa vuolaasti Urpilaisen "takuutuksia" sen jälkeen, kun oli käynyt ilmi, että vakuuksista ei mainittu mitään Suomen ja Kreikan välisessä sopimuksessa. Kyllä kannatti.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu, että äänestän seuraavissa vaaleissa perussuomalaisia. Miten suuri kannatus tulee olla, että uskaltaa lähteä hallitukseen? Ja sitten kanssa lopetetaan se vouhkattu vakuuksien maksaminen, niin saadaan tämä sakki vastuuseen puheistaan.

IDA kirjoitti...

Uusi termi tuo takuutus. Suomi sai takuutukset Kreikalta. Kalle Isokallio näköjään selitti asian aamukahvitelevisiossa hyvin: "Annat 10400 lainaa ja saat 400 takaisin sijoituksena joka ajan kanssa tuottaa tuon 10 000 takaisin."

Tällainen on siis ilmeisesti takuutus.

Ano:

Tämä kannatus olisi riittänyt hallitukseen menoon, jos noihin takuutuksiin ei olisi menty.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ihan ehkä järkevääkin yhteiskunnan kehityksen kannalta perustaa joku sivusto tyyliin "Äänestän persuja, koska haluan heidän lunastavan puheensa". Ei mitään noitavainoja, vaan katsottaisiin todella, miten lupaukset ja puheet muuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Tai siis tässä olisi tarkoitus kitkeä kritiikki, joka ei pidä paikkaansa. Vakuuksia maksaa mikä vain puolue, joka on vallassa. Ymmärrättekö te edes mitä suhteiden katkaiseminen maailmaan edes merkitsisi. Perunaaka sinne bensatankkiin työnnettäisiin? Aika tosi kallista bensaa olis teidän höpöhöpöjen jälkeen. Teidän tavoittelemanne muutokset merkitsisivät huomattavasti vähempään tyytyvää ja vallalta pienempää elämää, mikä olisi osittain ehkä paikallaan. Mutta teillä ei ole mitään kykyä nähdä toisiinsa vaikuttavia tekijöitä, ja se ottaa kyllä aika paljon päähän.

IDA kirjoitti...

Eivät suhteet maailmaan olisi minnekään katkenneet. Luuletko, että maailma maksaa meille rahaa ja luo meille toimeentuloa siitä hyvästä, että olemme mukana tässä paketissa? Ja elemme sieltä sitä saa, niin sitten järsimme perunaa kellarissa?

Anonyymi kirjoitti...

Talous on vain aika ikävästi kytköksissä kaverin-kaverin-kaverin tunteisiin. Sieltä se bensa tulee. Itse en aina niin tarkasti näe yhteyksiä, mutta persut kyllä näkevät usein sitä vähemmän. Teidän puoluepolitiikkanne ei kykene muuttamaan yhtään mitään järkevää niin kauan kuin ette ymmärrä, mikä riippuvuussuhde tällä elämäntavalla on nimenomaan tuohon mustaan piruun, öljyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Tajuatko sinä edes sitä, että tämä meidän höpöhöpomme on mahdollista vain siksi, että jokaista meitä kohti tekee työtä 300 energiaorjaa. Ei siis ihmisiä, jos osaat lukea. Siinä on jopa persujen älykkyys aika pieni pieru vaikuttamaan yhtään mihinkään.

Matias F. kirjoitti...

Anonyymi tuntuu osoittavan todeksi, että vasemmistolaisten käsitys talouden toiminnastakin perustuu nykyään jonkinlaiseen animismiin. Talous on jokin outo möhkäle, joka tuottaa kaikille leipää ja bensaa, kunhan sitä vaan ei suututa, esimerkiksi kieltäytymällä antamasta tarvittaessa pankkiireille omia rahojaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi tuntuu osoittavan todeksi, että vasemmistolaisten käsitys talouden toiminnastakin perustuu nykyään jonkinlaiseen animismiin. Talous on jokin outo möhkäle, joka tuottaa kaikille leipää ja bensaa, kunhan sitä vaan ei suututa, esimerkiksi kieltäytymällä antamasta tarvittaessa pankkiireille omia rahojaan."

Minusta tämä on hieno kritiikki. Järkeä ja luetun ymmärtämistä siitä ei puutu. Kenties uskoa tai ideologiaa? Vai pilailenko?

Matias F. kirjoitti...

"Ymmärrättekö te edes mitä suhteiden katkaiseminen maailmaan edes merkitsisi."

"Talous on vain aika ikävästi kytköksissä kaverin-kaverin-kaverin tunteisiin. Sieltä se bensa tulee."

"Perunaaka sinne bensatankkiin työnnettäisiin?"

Eikö tuosta voi päätellä, että Suomen talous romahtaa agraariaikaan, jos kaverin-kaverin-kaverin tunteita loukataan?

Bensa (tai siis raakaöljy, joka jalostetaan) Suomeen tulee tietääkseni kuitenkin Venäjältä. Voihan sitä kauppaa käydä vaikka ruplissa. Sinun maailmaasi tuntuu kuuluvan vain Euroopan Unioni. Ymmärtäähän sen, koska EU on onnistunut lanseeraamaan itsensä jonkinlaiseksi ihmisoikeuksien puolustajaksi eli melkein maailmanhallitukseksi eli melkein koko maailmaksi ainakin kaikkien oikeamielisten mielestä.

Yli-Balthasar kirjoitti...

http://urbaanisanakirja.com/word/takuus/56754/

Itse olisin valinnut uudet ministerit eri tavalla, mutta minultahan ei kysytty. Ministeriys tuo aina lisäarvoa ja -ääniä puolueille. Kannattaako valita kuluneita naamoja, jotka todennäköisesti uusivat kansanedustajanpaikkansa muutenkin?

Anonyymi kirjoitti...

Oma käsitykseni on, että olemme väistämättömässä miellyttämissuhteessa suuntaan tai toiseen niin kauan kuin omaenergiavaraisuutemme ei ala parantua.

Kumitonttu kirjoitti...

Miksi hallituksen kaatumista kesken vaalikauden pelätään jos jatkuvuutta ministeriöissä ei kuitenkaan tarvita, vaan kuka tahansa perusdemari voi tuosta vain ottaa minkä tahansa ministeriön johdettavakseen?

Anonyymi kirjoitti...

Kumis, se on täysin populistinen ja puoluepoliittinen tempaus. Silti tästä huolimatta äänestäisin vakavin mielin vaikka ennemmin tätä puoluetta kuin teikäläisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Miten se uskonnollisuus väistää olevansa ideologinen ylärakenne? Järkevää keskustelua, hyvät ihmiset, ei sanahelinää sille että se on vain kivempi.

IDA kirjoitti...

Uskonto välttää sen sillä, että sen totuus on yleinen, eikä hallittavissa. Auktoriteetti johon vedotaan on lakia korkeampi.

Anonyymi kirjoitti...

Sen totuus ei harmi vain ole puettu yhtään mihinkään. Silloin silmät tulisi kääntää kohti sitä, joka tuottaa tämän kokemuksen. Itse uskoisin uskovana uskonnon olevan vain maallinen.